Alper Kalkan adaylığını açıkladı

Alper Kalkan adaylığını açıkladı

Bozüyük’te, 2 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek CHP Bozüyük İlçe Kongresi öncesi adaylık açıklaması geldi.

Bozüyük’te, 2 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek CHP Bozüyük İlçe Kongresi öncesi adaylık açıklaması geldi. Alper Kalkan, ilçe kongresinde başkanlığa talip olduğunu duyurdu.

alper-kalkan-adayligini-acikladi.jpg

CHP ilçe binasında düzenlenen toplantıda adaylığını duyuran ve açıklamalarda bulunan Alper Kalkan, ilçe kongresinin demokrasi şöleninde geçmesini temenni etti. Başkanlık için hazır olduğunu dile getiren Alper Kalkan, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün burada 2 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan partimizin olağan genel kurulunda Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığına adaylık açıklamamızı yapmak için toplanmış bulunuyoruz. Öncelikle açıklamama başlarken çıktığımız bu yolda beni destekleyen aileme, mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisi aileme ve desteğini her zaman arkamda, yanımda hissettiğim sevgili dostlarıma çok teşekkür ediyorum.

alper-kalkan-adayligini-acikladi1.jpg

Bu yola çıkmaktaki temel amacımız yeni kuracağımız yönetimimizle birlikte kendi içimizde yaptığımız özeleştirileri ve görülen eksikleri dikkate alarak şimdiye dek partimiz adına elde edilmiş kazanımları korumak bunların çok daha fazlasını yapabilmek için çalışmak arzusudur. Edindiğimiz siyasi tecrübelerimizin ve birikimlerimizin hedeflediğimiz amaçlara varmak için gerekli olgunluğa ulaştığına inanmaktayım. Yapılacak olan genel kurulumuzun bir demokrasi şenliği havası ile geçeceğine de inancım tamdır.

alper-kalkan-adayligini-acikladi2.jpg

Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyor zamanınızdan ayırıp katıldığınız için çok teşekkür ediyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2277 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.