Amatör spor kulüpleri istişare toplantısı yapıldı

Amatör spor kulüpleri istişare toplantısı yapıldı

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından 2021-2022 sezonu amatör spor kulüpleri istişare toplantısı yapıldı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından 2021-2022 sezonu amatör spor kulüpleri istişare toplantısı yapıldı.  

Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisi'nde gerçekleşen toplantıya, Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, İl Jandarma Komutanı Albay Muzaffer Sandal, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, ilçe ve belde belediye başkanları, ASKF Başkanı Nusret Tosun ile spor kulüplerinin temsilcileri katıldı. 

ASKF Başkanı Nusret Tosun, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 2021-2022 sezonunun başarılı ve hayırlı bir sezon olması temennilerinde bulundu. 

amator-spor-kulupleri1.jpg

Osmaneli Belediye Başkanı Şahin de pandemi sürecinde sportif faaliyetlere ara verildiğini ifade ederek, ''Kulüp ve takım sayılarının artmasını arzu ediyoruz. Çünkü, çocuklarımızın ve gençlerimizin mutlaka bir hedefleri olması lazım. Alt yapılardan daha üst liglere ve milli takıma kadar yükselmelerini istiyoruz. Belediyeler olarak, spora ve sporcuya önem veriyoruz. Gençleri kazanmamızın yolu spordan ve spor tesislerinden geçiyor. Gençlerimizin birçok yetenekleri var.'' dedi.

Vali Kemal Kızılkaya ise kardeşlik ve centilmenlik içerisinde bir sezon dilerken, şunları kaydetti:

“Amatör sporcularımız, pandemiden etkilendiler. Geçen sezon müsabakalar yapılamadı, bu sezon centilmence güzel bir sezon geçeceğine inanıyorum. Gençlerin serbest zamanlarını en iyi şekilde spor yaparak değerlendirmelerini istiyoruz. Gençlerimizi, spor sahalarına çekerek, zararlı alışkanlıklardan koruyarak, sağlam karakterli, ruhen ve bedenen sağlığı yerinde sportmen nesiller yetiştireceğiz. Sporun ve müsabakaların, kardeşliğimizin ve birliğimizin pekiştirmesine vesile olmasını diliyorum.'' ifadesinde bulundu.    

amator-spor-kulupleri2.jpg

Kulüp yöneticilerinin dilek ve temennilerini dile getirdiği toplantı sonrası Vali Kızılkaya, Prof. Dr. Yunus Söylet Şifali İçmeler Tesisinde incelemede bulundu ve Sakarya Nehri kenarındaki Necip Fazıl Kısakürek Parkında oturan, gençlerle sohbet etti.

Bu haber toplam 2524 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.