ANDA depremzede çocukları unutmadı

ANDA depremzede çocukları unutmadı

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından hem arama kurtarma çalışmaları hem de yardım çalışmaları kapsamında önemli görevler üstlenen ANDA Arama Kurtarma Derneği Bilecik Şubesi bayramda depremzede çocukları unutmadı.

ANDA Bilecik Şubesinden bir heyet Ramazan Bayramı’nı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kahramanmaraş’ın Elbistan ve Nurhak ilçelerinde depremzede çocuklar ile birlikte geçirdi. Hazırlanan 3500 adet bayram paketi çocuklara dağıtıldı.

anda-depremzede-cocuklari-unutmadi1.jpg

ANDA Bilecik Şube Başkanı Kadir Esat Kısacık, yaptığı açıklamada; “Hem Ramazan hem de 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında depremden etkilenen çocuklarımızın bir nebze de olsa acılarını hafifletmek ve onlarla gönül bağı kurmak amacı ile onlarla bir buluşma gerçekleştirdik.

anda-depremzede-cocuklari-unutmadi2.jpg

Bilecik Valimiz Sayın Kemal Kızılkaya’nın koordinatör vali olarak atandığı Elbistan ilçesi, Bilecik’li olarak bizlerin de artık ikinci evi oldu. Bu bağlamda, bizler de Anda Bilecik Şube Başkanlığı ve gönüllüleri olarak, Elbistan ve Nurhak ilçesinde, bu çifte bayramda çocuklarımızla bir araya gelerek onlar için hazırladığımız bayram şekeri ve Bayram Paketlerimizin dağıtımını gerçekleştirdik. Bizler, her çocuğun kendilerine adanmış olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve Dini bayramımız olan Ramazan Bayramını büyük bir coşkuyla, doyasıya yaşaması gerektiğini düşünüyoruz. Bu amaçla da onları yalnız bırakmamak adına bayram boyunca bölgede görev aldık. Gönül ister ki her çocuğumuza yarım elimizi uzatalım onların umutlarına ışık olalım. Bu günler elbet geçecek ve ülke, bu bölgede hep birlikte, devlet millet ele ele vererek yaralarımızı saracağız ve bölgeyi yeniden ayağa kaldıracağız. Bu süreç içerisinde de ANDA Bilecik Şubesi olarak elimizden gelen ne varsa, Bilecik Halkı’nın da destekleriyle yapacağız.” dedi.

anda-depremzede-cocuklari-unutmadi3.jpganda-depremzede-cocuklari-unutmadi4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 783 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.