Anma Programı Gerçekleştirildi

Anma Programı Gerçekleştirildi

Bozüyük Belediyesi, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle “Vefat Etmiş Yönetici ve Sporcular İçin Anma Gecesi” düzenledi.

Bozüyük Belediyesi, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle “Vefat Etmiş Yönetici ve Sporcular İçin Anma Gecesi” düzenledi.

anma-programi-gerceklestirildi-5.jpeg

Bozüyük Belediyesi 4 Eylül Sosyal ve Kültürel Tesisi’nde düzenlenen pranmaaograma Bozüyük Belediye Başkan Vekili İsmail Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Karasu, Belediye Meclis Üyeleri Yavuz Bektaş ve Sezai İnci, futbola gönül vermiş ve geçmişte çeşitli kulüplerde forma giymiş futbolcular, yöneticiler ile vefat etmiş futbolcular ve yöneticilerin aileleri katıldı.

Program şehitler için yapılan saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı. Ardından konuşan Belediye Başkan Vekili İsmail Özcan öncelikle Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun vekaletini yaptığını belirterek davetlilere Başkan Bakkalcıoğlu’nun selamını ve saygılarını iletti.

Başkan Vekili Özcan konuşmasında “Şimdi ben çocukluğumu ve gençliğimi hatırlıyorum. Bozüyük bir spor kasabasıydı. Ve burada olan kulüplerin birbirleriyle olan mücadelelerini çocukluğumuzda büyük bir keyifle izliyorduk, takip ediyorduk. Dolayısıyla emeği geçen, katkısı olan bütün sporcu ve yöneticilerin ölenlerine Allah’tan rahmet diliyorum. Emeği geçen bu sporcu ve yöneticilerin de sağlıklı bir yaşam sürmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Vekili Özcan’ın konuşmasının ardından ebediyete intikal etmiş sporcu ve yöneticiler için mevlüt okunarak dualar edildi. Yemek ikramının ardından konuşan Ahmet Pamuk ise yapılan bu programın tarihçesi hakkında bilgi vererek vefat eden sporcu ve yöneticiler için anma gecesi programını 3 yıldır düşündüklerini ve bu programın ilçenin kurtuluşunun 101. yılı ve Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına denk geldiği için de tertip komitesi olarak çok mutlu olduklarını söyledi.

anma-programi-gerceklestirildi-1.jpeg

Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Pamuk “Bu organizasyona sebep olan görev yapmış bütün belediye başkanlarımıza saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.” dedi.

Ahmet Pamuk’un konuşmasının ardından davetlilere vefat eden sporcu ve yöneticilerin tanıtıldığı sinevizyon gösterisi sunuldu. Programda son olarak Belediye Başkan Vekili İsmail Özcan tarafından futbola gönül vermiş ve geçmişte çeşitli kulüplerde forma giymiş futbolculara, yöneticilere, vefat etmiş futbolcuların ve yöneticilerin ailelerine belge takdimi yapılarak Nutuk ve bayrak hediye edildi.

anma-programi-gerceklestirildi-2.jpeganma-programi-gerceklestirildi-3.jpeganma-programi-gerceklestirildi-4.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 585 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.