"Arazileri RANT hesabı yapan birileri kapatmış"

"Arazileri RANT hesabı yapan birileri kapatmış"

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, dün akşam düzenlenen toplantıda önceki dönem Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'yı hedef aldı.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, dün akşam düzenlenen toplantıda önceki dönem Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'yı hedef aldı. Toplantıda, özellikle sanayi alanlarının yönetimi konusunda yaşanan olumsuzluklara dikkat çeken Bakkalcıoğlu, Bakıcı döneminde alınan kararları sert bir dille eleştirdi.
Başkan Bakkalcıoğlu, geçmişte belirlenen bir yerin sanayi bölgesinin taşınması için duyurulduğunu ancak bu alanın rant amaçlı olarak kapatıldığını ifade etti. Bu durumun tekrarlanmaması için yeni projenin yerini açıklamayacağını belirten Bakkalcıoğlu, göreve geldiği günden itibaren rantçılara fırsat vermediğini ve vermeyeceğini vurguladı.

sanayicinin-beklentisi-buyuk-001.jpg

Bu eleştiriler, özellikle sanayi esnafı tarafından dikkatle takip edilirken, Bakıcı döneminde alınan kararların şeffaflığı ve yönetim tarzı hakkında yeni tartışmaların fitilini ateşledi.
"Arazileri RANT hesabı yapan birileri kapatmış"
Göreve geldiği günden itibaren rantçılara fırsat vermediğini ve bu konuda kararlı olduğunu vurgulayan Başkan Bakkalcıoğlu, "Yaptığım araştırmalarda Bozüyük içerisinde üç yerde kurulabilecek yeni bir sanayi sitesinin olabilirliğini görüyorum. Ama bu yerlerin nereleri olduğunu sizlere de söyleyemeyeceğim arkadaşlar. Sebebi şu; daha önceki dönemde bir yer belirlenmiş, Sanayiyi taşıyalım diye, bunu da duyurmuşlar o alandaki arazileri, tarlaları RANT hesabı yapan birileri kapatmış” dedi.

Bu haber toplam 1994 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum