Atatürk Bulvarı’nda park yasağı başladı!

Atatürk Bulvarı’nda başlatılan trafik sağlıklaştırması çalışmaları kapsamında Atatürk Heykeli ile Şehit Asker Anıtı arasındaki bölgede araç park yasağı başladı.

Atatürk Bulvarı’nda başlatılan trafik sağlıklaştırması çalışmaları kapsamında Atatürk Heykeli ile Şehit Asker Anıtı arasındaki bölgede araç park yasağı başladı. 11 Mayıs tarihi itibariyle başlayan yasak kapsamında ilk gün çok sayıda trafik ekibi alanda görev aldı.

ataturk-bulvari-park-yasagi1.jpg

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Bilecik’in kronikleşen trafik sorununu çözmek adına bir dizi tedbirleri hayata geçireceklerini duyurmuştu. Bu bağlamda, Atatürk Bulvarı üzerindeki araç parklarına yasak getirileceğini duyuran Vali Kızılkaya, 11 Mayıs’ta başlayan yeni uygulamayla ilgili bölge esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü. Kızılkaya,  trafik akışını engelleyen park etmiş araçların meydana getirdiği sorunların giderilmek istendiğini anlattı.

ataturk-bulvari-park-yasagi2.jpg 

Alınan karardan dolayı memnuniyetini dile getiren esnaf ve vatandaşlar teşekkürlerini iletti. 

Şehir trafiğinin önemli sorunlarından birini ele aldıklarını belirten Vali Kızılkaya; “Bilecik’te son yıllarda önemli bir sorun haline gelen ana arterde tıkanıklığa neden olan parklanmayı kaldırarak trafiği rahatlatmayı düşünüyoruz. 11 Mayıs itibarıyla uygulamamız başlayacaktır. Böylece hem vatandaşlarımız hem de ambulans ve itfaiye gibi acil çağrı araçlarının da daha akıcı bir trafikte yol almalarını umuyoruz.

ataturk-bulvari-park-yasagi3.jpg

Bu konuda tüm Bilecik’ li hemşehrilerimizin,  esnafımızın başta trafik polislerimiz olmak üzere tüm görevlilerimize destek olmalarını, yardımcı olmalarını istiyoruz. ” ifadelerini kullandı. 

ataturk-bulvari-park-yasagi4.jpg

İzlenme: 5577
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Benzer Videolar