Atölyelere yoğun ilgi

Atölyelere yoğun ilgi

Bozüyük Belediyesi’nin, çocukların sömestr tatilini dolu dolu geçirmesi için gerçekleştirdiği, Sanetevi Alyeleri çocuklar ve gençler tarafından yoğun ilgi gördü.

Bozüyük Belediyesi’nin, çocukların sömestr tatilini dolu dolu geçirmesi için gerçekleştirdiği, Sanetevi Alyeleri çocuklar ve gençler tarafından yoğun ilgi gördü.

atolyelere-yogun-ilgi.jpg

Eğlenceli ve öğretici atölye çalışmaları, özel bireyler için düzenlenen ‘Fener Yapım Atölyesi’ ve gençler için düzenlenen ‘Seramik Boyama Atölyesi’ ile sona erdi.

Ara tatili eğlenerek ve öğrenerek geçirmek isteyen çocuklar, sanatsal ve kültürel faaliyetlerde bulunarak Sanatevi Atölyeleri’ndeki birbirinden güzel atölye çalışmalarına katıldı.

atolyelere-yogun-ilgi1.jpg

Bozüyük Belediyesi tarafından, atölyelere ilişkin yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı;

“Sömestir tatili etkinlikleri kapsamında düzenlenen Seramik Atölyesi’nde gençler keyifli dakikalar geçirerek büyük bir özenle kendi seramik bardak tasarımlarını oluşturdular. Yaratıcı Drama Atölyesi’nde yaratıcılık ve becerilerinin keşfedilmesinde etkili bir yöntem olan Yaratıcı Drama ile tanışan çocuklar, “Penceremdeki Yaşam Resim Atölyesi”nde ise temel resim bilgisi eğitimi alarak resim yapmanın inceliklerini öğrendiler. Atölye çalışmalarının son gününde özel bireyler için düzenlediğimiz ‘Fener Yapım Atölyesi’nde öğrenciler güzel vakit geçirirken el becerilerini de geliştirdiler. Ayrıca Seramik Boyama Atölyesi’nde de gençler kendi yaptıkları seramik bardakları boyayarak kendi özgün tasarımlarını oluşturdular.”

atolyelere-yogun-ilgi2.jpg

atolyelere-yogun-ilgi5.jpg

atolyelere-yogun-ilgi3.jpg

Bu haber toplam 27 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.