AYD’den Genel Müdür Erkılınç’a ziyaret

AYD’den Genel Müdür Erkılınç’a ziyaret

Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) yönetimi Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç’ı ziyaret etti.

Sinan Burhan'ın başkanlığını yürüttüğü ve Gazetemiz Sahibi Mücahid Erdal'ın yönetim kurulunda yer alarak başkan yardımcılığı görevini üstlendiği Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD), Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç’ı ziyaret etti. Ziyarette, yeni medya yasası üzerine istişareler gerçekleştirilerek görüş alışverişinde bulunuldu.

basin-ilan-kurumu-genel-muduru-erkilinc1.jpg

Gazetemiz Sahibi Mücahid Erdal, Basın İlan Kurumu’nca düzenlenen bölge toplantılarında gündeme getirdiği ‘bas.tr’ teklifini Genel Müdür Erkılınç’a hatırlatırken internet yasasına ilişkin yönetmelik çalışmalarında basın kuruluşlarından görüş alınmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Genel Müdür Erkılınç ise Erdal’ın ‘bas.tr’ teklifini İletişim Başkanlığına ilettiklerini konuyla ilgili değerlendirmelerin sürdüğünü bildirdi.

Resmi ilan fiyat tarifelerindeki artışın gazeteler açısından bir yeni yıl müjdesi olduğunu belirten Erkılınç, gazetelerin her zaman yanında olduklarını ifade etti. Genel müdürlük olarak düzenle, denetle ve destekle prensibiyle hareket ettiklerini anlatan Erkılınç, kanunun çizdiği çerçeve doğrultusunda sektörün geleceğini şekillendirecek yönetmenliği sektör temsilcileri ile istiare ettiklerini kaydetti.

basin-ilan-kurumu-genel-muduru-erkilinc2.jpg

AYD Başkanı Sinan Burhan ise Genel Müdür Cavit Erkılınç’a düzenlenen çalışma toplantısından dolayı teşekkür etti. Burhan, hazırlanmakta olan yeni yönetmeliğin Anadolu yayıncılarının şartlarının gözetlenerek çağın ihtiyaçlarına cevap verir nitelikte olmasını temenni ettiklerini bildirdi.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1401 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.