AZE MADENCİLİK BİLECİKSPOR'A KAHVALTI VERDİ

AZE MADENCİLİK BİLECİKSPOR'A KAHVALTI VERDİ

Aze Madencilik sahibi İrfan Söğüt, Bilecikspor'a moral yemeği verdi. Tarz-ı Hayal Cafe'de düzenlenen kahvaltıda Bilecikspor'lu futbolcularla bir araya gelen Aze Madencilik sahibi İrfan Söğüt, takıma başarılar diledi. 

Düzenlenen organizasyonla ilgili konuşan Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu ise: "Bugün maç öncesi Nevrettin beyin mekanında Tarz-ı Hayal'de ilk günden bizi yalnız bırakmayan Aze Madencilik'in sahibi İrfan Söğüt'ün misafiri olarak deplasman öncesi kahvaltıda buluştuk.

Ben hem işletme sahibi Nevrettin abimize, hem dünden bugüne kadar yanımızda olan Aze Madencilik sahibi İrfan abimize bütün Bilecikspor ailesi olarak teşekkür ediyorum. Desteklerinin devamını diliyorum. 

Nevrettin abimizin ayrıca bir özelliği yıllardır bize can simiti olmuştur. Ne zaman nefessiz kalsak hemen bize Allah razı olsun yardım eder. Sanayideki hizmetlerinin yanında Bilecikspor'a da büyük katkısı olmuştur. Böyle bir gün yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi. 

Aze Madencilik sahibi İrfan Söğüt ise Bilecikspor'un kentin takımı olduğunua vurgu yaparak, herkesin bu takıma destek olarak sahip çıkması gerektiğini söyledi.

aze-madencilik-bilecikspora-kahvalti-verdi2.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 4397 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum