AZİM ENGEL TANIMIYOR

AZİM ENGEL TANIMIYOR

1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü Taekwondo Sporcusu Elif Öner, Ankara'da düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’ndan dereceyle döndü.

1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü Taekwondo Sporcusu Elif Öner, Ankara'da düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’ndan dereceyle döndü.

Büyük bayanlar kategorisinde 57 kiloda mücadele eden Elif Öner, Türkiye ikincisi olarak ilimizi dünya şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Başarılı sporcu azmin engel tanımadığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan 19-20 Mart tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda işitme engelli sporcumuz Elif Öner azmin engel tanımadığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörü Mesur Düş ile çalışmalarına ara vermeden devam eden 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü Sporcusu Elif Öner 57 kiloda Büyük Bayanlar Kategorisinde Türkiye 2’ncisi olarak Bilecik’e madalya ile döndü.

Başarılı Taekwonducu aldığı derece ile 18 Temmuz 2016 tarihinde Samsun’da düzenlenecek olan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası’nda ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Başarılı sporcuyu, makamında kabul eden İl Müdürü Yıldız, başarılarından dolayı sporcu Elif Öner’i ve antrenör Mesur Düş’ü tebrik etti.

Elif Öner’in üst üste gelen başarılarının gurur verici olduğunu belirten İl Müdürü Yıldız şunları kaydetti:

"Elif’i başarısından dolayı tebrik ediyorum tüm engelli çocuklarımıza azmiyle aldığı başarısıyla örnek olmuştur. Engelli çocuklarımıza imkan verildiği takdirde neler yapabileceklerini bir kez daha görmüş olduk. Eğitim ve disiplin sporu olan taekwondo sosyalleşme ve öz güven anlamında sporcularımıza bir çok kazanç sağlamaktadır. Başarılı sporcumuz Elif Öner’i tebrik ediyor, İlimizi temsil edeceği Dünya Şampiyonası’nda başarılar diliyorum’’dedi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 9671 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.