Bağımsız Türkiye Partisi Bilecik'te Seçim Startını Verdi

Bağımsız Türkiye Partisi Bilecik'te Seçim Startını Verdi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Bilecik Belediye Başkan Adayı Mehmet Altın ve parti teşkilatı ile, düzenledikleri basın açıklaması ile seçim çalışmalarına başladı.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Bilecik Belediye Başkan Adayı Mehmet Altın ve parti teşkilatı ile, düzenledikleri basın açıklaması ile seçim çalışmalarına başladı.

dsc-0087.jpg

İmren Izgara'da düzenlenen basın açıklamasına, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Emrah Ulusoy, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) MYK Üyesi Ramazan Toksöz, Bağımsız Türkiye Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Mehmet Altın ve Nişanlısı Bilgehan Bozkurt, Bozüyük Belediye Başkan Adayı Bahri Kanaat, Pazaryeri Belediye Başkan Adayı Zülfü Şabul, Gölpazarı Belediye Başkan Adayı Ruhi Karabaş, Söğüt Belediye Başkan Adayı Tuncer Adıyaman, Osmaneli Belediye Başkan Adayı Metin Hastürk, yenipazar Belediye Başkan Adayı Nuray Hastürk, İnhisar Belediye Başkan Adayı Gürcan Tez ve Bilecik Belediye Meclis Üyesi Erkan Aygün katıldı.

Düzenlenen basın açıklamasında, projelerinin bir kısmını açıklayan başkan adayı Mehmet Altın, Bilecik'te bu günden itibaren Bağımsız Türkiye Partisi dönemi başlamıştır dedi.

dsc-0095.jpg

Mehmet Altın projelerini de açıkladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

"Bilecik'te bu günden itibaren "Bağımsız Türkiye Partisi" dönemi başlamıştır. Bugün burada bunun startını veriyoruz, İktidar partisi ve muhalefetin beeldiyecilik anlayışı koltuk kapma yarışından ibaret, bunların hiç biri halkımıza bir fayda sağlamıyor. Aksine borçlandırıp cebindeki parayı alıyor, sosyal belediyecilik anlayışı sıfır, Bilecik'e bir Belediye Halk Ekmek fabrikası bile kazandırılmamış, halkımız beton mu yiyecek toprak mı yiyecek? Zaten Ak Partinin uyduruk ekonomi analyışı ülkemizi batırdı, ekmeğe zeytin ve peynire herşeye her gün zam geliyor. Halkımıza ucuz ekonomik, kaliteli ekemk üretebilecek tesisleri yok. Biz Bağımsız Türkiye Partisi olarak, şehrimize Bilecik Belediyesi halk ekmek üretim tesisi kuracağız, Prof. Dr. Haydar Baş'ın Milli Ekonomi Modelinin sosyal belediyecilik projelerini hayata geçirerek, Bilecik'i Türkiye'de hatta dünyada örnek şehir yapacağız."

Bağımsız Türkiye Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Mehmet Altın, projelerini şu şekilde sıraladı:

1 - Ebedi Genel başkanımız Prof. Dr. Haydar BAŞ'ın ''Milli Ekonomi Modeli ve Sosyal Devlet Projelerini Bilecik'te uygulayacağız Bilecik Türkiye de ve Dünyada örnek şehir olacaktır.

2 - Halkımızın sağlıklı kaliteli ve ekonomik Ekmek tüketebilmesi için Tam Otomatik Bilecik Belediyesi Halk Ekmek Üretim tesisi kurulacaktır.

3 - İlimizin İhracat oranını daha fazla arttırmak adına BRICS Ülkeleri AB ülkeleri ve Afrika ile gerekli iş görüşmeleri için gereken zemini oluşturacağız.

4 - İlimizde Özel halk dolmuşları yetersiz kalıyor bu yüzden Halkımızın rahat seyahat edebilmesi için ihtiyaca göre Bilecik Belediyesine ait Halk otobüsleri hizmet etmeye başayacaktır.

5 - Bilecik'te Gençlerimiz BŞEÜ, öğrencilerimiz hafta sonları ilimizin sosyal alanların yetersiz olduğu için Eskişehir ve Bursa'ya gitmek zorunda kalıyor bu sorunların giderilmesi için gençlerimizle el ele verip sosyal alanları geliştireceğiz.

dsc-0092.jpg

Diğer yandan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Emrah Ulusoy yaptığı açıklamada, Tüürkiye'de ki siyasi sistemi vurguladığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Bir seçim süreci içerisindeyiz. Bzi de Bağımsız Türkiye Partisi olarak Türkiye'nin 81 ili 922 ilçesinde yerindeadaylarla seçime giren belki de tek partiyiz. Birçok parti bugün Türkiye'de birçok yerde aday gösterememişken veya göstermemişken biz tüm il ve ilçelerde hatta beldelerde adaylarımızı ve meclis üyelerimizi belirleyip ilçe seçim kurumlarına evraklarımızı teslim edip seçim yeterliliği olan bir belki ikinci partiyiz. Biz Türkiye'nin bağımsızlığına talibiz.

Biz bu yerel seçimlerde Ebedi Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş Bey'den sonraki ilk seçimimiz. Genel Başkanımız Hüseyin Baş Bey'in ilk seçimi. Doğal olarak bu seçimde halkımızın takdir ve teveccühü ile beraber istediğimiz oy oranını alarak biz de buradayız diyerek, 2028'de yapılacak genel seçimlerde ülkeyi yönetmek adına iktidara talip olduğumuzu ortaya koyacağız.

Bilecik içerisinde Üniversite ve Askeriye bulunan fakat Eskişehir ve Bursa'nın arasında kalmış ve istediği noktaya gelememiş bir ilimiz. Oysa ki tüm Türkiye'de yapılabilecek bir çok proje oldupu gibi Bilecik'te de bu projeler var. Bağımsız Türkiye Partisi'nin belediyecilik anlayışı, çöp toplamak, yol yapmak veya çevre düzenlemesi yapmak değil, bunu zaten asli görev olarak yapmak gerekir.

Türkiye'nin maalesef çift kutuplu bir siyaset anlayışı var. Türkiye genelinde aslında geldiğimiz nokta şu; Yirmi küsür yıldır var oan bir iktidar partisi ama amaç halka hizmet etmek değil, bir de yirmi küsür yıldır o iktidarı orada tutan bir muhalefet ama amaç iktidar olmak değil. Bu denklemde Türkiye siyasetinde geldiğimi nokta kısaca şu; Türkiy'de Bağımsız Türkiye Partisi var ve diğerleri var. Sadece iki kutuplu syaset ise, bunun bizdeki karşılığı budur."

dsc-0100.jpg

Bu haber toplam 289 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.