Bahadır Çetin aday adayı oldu

Bahadır Çetin aday adayı oldu

Bozüyük'ün sevilen simalarından Bahadır Çetin, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bozüyük Belediye Başkan aday adaylığı için müracaat etti.

Bozüyük'te Bahadır Çetin, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bozüyük Belediye Başkan aday adaylığı için müracaat etti.

bahadir-cetin-aday-adayi-oldu1.png

Bozüyük'ün sevilen din adamlarından Bilecik ve Eskişehir'de Kur'an Kursu öğreticiliği yapan Hacı Bahri Çetin'in oğlu olan Bahadır Çetin, MHP Genel Merkezine yaptığı aday adaylığı müracaatının ardından açıklamalarda bulundu. Bahadır Çetin, "Milliyetçi Hareket Partimizin Genel merkezinde, değerli büyüğümüz ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyi ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini aldım. Yine Kıymetli Genel Sekreterimiz Sayın İsmet Büyükataman ve Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcımız Sayın Sadir Durmaz beyleri de ziyaret ederek, 31 Mart yerel seçimleri, ilçemiz ve aday adaylığı konularında istişarelerde bulundum.

bahadir-cetin-aday-adayi-oldu2.png

Bozüyük'ümüze hizmet için çıkmış olduğum bu yolda, aday adaylığımın hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'dan niyaz ediyorum. Bozüyük için, Bozüyük'ün daha yaşanabilir bir kent olması için oluşturacağım projeler doğrultusunda var gücümle çalışacağımdan tüm Bozüyüklü hemşehrilerimin emin olmasını istirham ediyor, saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

bahadir-cetin-aday-adayi-oldu1.jpgbahadir-cetin-aday-adayi-oldu2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2841 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum