Bahar havası geri geliyor
Bilecik’te geçtiğimiz hafta etkili olan soğuk hava dalgası ve yer yer görülen kar yağışlarının ardından kent yeni haftaya bahar havasıyla merhaba diyor.
Bilecik’te geçtiğimiz hafta etkili olan soğuk hava dalgası ve yer yer görülen kar yağışlarının ardından kent yeni haftaya bahar havasıyla merhaba diyor.
Meteorolojik veriler ışığında, 14 Nisan Pazartesi günü itibariyle sıcaklıklarda belirgin bir artış bekleniyor. Hafta başında en yüksek sıcaklık 13 derece civarında seyredecek olsa da, hafta ilerledikçe hava sıcaklıklarının 23 dereceye kadar çıkması öngörülüyor.
Uzmanlar, ani sıcaklık değişimlerine karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarırken, önümüzdeki günlerde özellikle sabah ve akşam saatlerinde serinliğin hissedilmeye devam edeceğini belirtiyor.
Şehir genelinde bahar havasının etkisini göstermesiyle birlikte, park ve bahçelerde de hareketlilik yaşanması bekleniyor.
Bu haber toplam 659 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.