Bahçelievler Mahallesi'ne genç muhtar adayı

Bahçelievler Mahallesi'ne genç muhtar adayı

Uğur Baklacı, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Bahçelievler Mahallesi'nden muhtar aday olduğunu duyurdu.

Bilecik'te, Haber228.com isimi haber sitesinin genel yayın yönetmenliğini yağan ve Anadolu Ajansı (AA) Bilecik Muhabirliği ile Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği Bilecik İl Temsilciliği görevlerini aktif olarak yürüten Uğur Baklacı, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Bahçelievler Mahallesi'nden muhtar aday olduğunu duyurdu.

29 yaşındaki genç muhtar adayı Uğur Baklacı, "Sizin içinizden sizden biriyim" diyerek mahallesi sakinlerinin desteğini istedi. Baklacı, yaptığı açıklamada, "Mahallemiz ve Bilecik’imiz İçin Bende Varım. 2024 Yerel Seçimlerinde, Bahçelievler Mahallesi’nden Muhtar Adayıyım. Herkesin Desteğini Bekliyorum. Yenilik, Hepimize iyi gelecek. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri başta ülkemiz, milletimiz ve mahalle sakinleri için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bahçelievler Mahallemizde birçok aileyi yakından tanıyan ve beni de yakından tanıdığınızı düşündüğüm bir kardeşinizim. 31 Mart Yerel seçiminde muhtar adayı olmaya karar verdim. Bana bu süreçte vereceğiniz her türlü destek için şimdiden teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

UĞUR BAKLACI KİMDİR?

Aslen Bilecik’in Merkeze Bağlı Gülümbe köyünden olan Baklacı, 1994 yılında doğdu. İlk okulu Bahçelievler Mahallesinde bulunan Malhatun İlk Öğretim Okulunda bitirdi. Liseyi Bilecik Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe Bölümünde okuyup Üniversite Hayatını ise Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde Banka ve Sigorta bölümünde bitirip 2015 yılında mezun oldu.

Bilecik’in Yerel Sitesi Haber228.com’da genel yayın yönetmeni, Anadolu Ajansı (AA) Bilecik Muhabirliği, Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği Bilecik İl Temsilciliği görevlerini aktif olarak yürüten Baklacı, Bilecik’te bir kurumda çalışıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 892 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.