Bahçeli'ye mektup gönderdiler

Bahçeli'ye mektup gönderdiler

Bilecik Merkez PTT önünde bir araya gelen Bilecik Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hitaben bir mektup hazırlayarak gönderdi.

Bilecik Merkez PTT önünde bir araya gelen Bilecik Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hitaben bir mektup hazırlayarak gönderdi.

devlet-bahceliye-mektup-gonderdiler1.jpg

Mektupta, staj ve çıraklık sigortası mağdurlarının çalışma hayatına girişinin yeterince dikkate alınmadığına vurgu yapıldı. Mağdurlar, 38 yıldır hak mücadelesi verdiklerini ve seslerinin duyulması için çabaladıklarını belirterek, Genel Başkan Bahçeli'ye teşekkür etti. Mektupta ayrıca, Bahçeli'den başkanlık divanı ve seçim beyannamelerindeki vaatlerini yerine getirmesini talep eden mağdurlar, "Bizi yarı yolda bırakmayın. Yüzbinler sizden müjde bekliyor. Yaparsa MHP yapar." ifadelerini kullandı.

devlet-bahceliye-mektup-gonderdiler2.jpg

Bilecik Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları, seslerine dikkat çekmek ve haklarını aramak amacıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Mağdurların mektubuyla ilgili MHP liderinden gelecek yanıt merakla bekleniyor. Bilecik Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurlarının yazdığı mektupta şu ifadeler kullanıldı; "Sayın Genel Başkanım; Staj ve çıraklık sigortası mağdurları olarak çalışma hayatına girişimiz başlangıç olarak kabul edilmiyor. 38 yıldır sesimizin duyulması için hak mücadelesi veriyoruz. Sesimize ses olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz. Sizlerden başkanlık divanı ve seçim beyannamelerinizdeki vaadinizi yerine getirmenizi bekliyoruz. Bizi yarı yolda bırakmayın. Yüzbinler sizden müjde bekliyor. Yaparsa MHP yapar."

devlet-bahceliye-mektup-gonderdiler3.jpg

Bu haber toplam 1233 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.