Bakan Soylu, Tozmanlı vatandaşlarla telefonda görüştü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tozmanlı vatandaşlarla telefonla görüştü.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tozmanlı vatandaşlarla telefonla görüştü.

İnhisar’a bağlı Tozman Köyü’nde gerçekleştirilen programda yapılan yol ve su hattı yatırımlarının sunumu gerçekleştirildi.

icisleri-bakani-suleyman-soylu1.jpg

Bilindiği üzere Haziran Ayında Bilecik’te etkili olan kuvvetli yağışlarda Tozman Köyü’nde sel meydana gelmişti ve yaşanan afette yollar ve su hatları zarar görmüştü. Tozman Köyü’nde tahrip olan altyapı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun özel ilgi ve destekleriyle onarılarak 6.500 ton bitümlü asfalt kullanılarak yapılan 5.3 Km asfalt yol vatandaşların hizmetine sunuldu.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Milletvekili Selim Yağcı, İnhisar Kaymakamı Elif Nur Saçal, İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı ve vatandaşların katıldığı programda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu telefonla arayarak Tozmanlı vatandaşlarla konuştu.

icisleri-bakani-suleyman-soylu2.jpg

Yeni yatırımların Bilecik’e, İnhisar’a ve Tozman Köyü'ne hayırlı olmasını dileyen Bakan Soylu, Bileciklilere hizmet etmekten onur duyduğunu belirterek İl Özel İdaresi tarafından yapılan 152 Milyon Lira tutarında 104 kilometre asfalt yoldan ve hayata geçirilen 28 Milyon Lira tutarında 130 su kanal projesinden ötürü tebriklerini iletti.

Bakan Soylu’yla görüşmenin mutluluğunu yaşayan köy sakinleri ise verilen destekten ötürü teşekkürlerini iletti.

Yapılan yatırımların vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Vali Kızılkaya, ciddi bir yatırımı Bilecik’te hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek desteklerinden ötürü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Bakan Süleyman Soylu’ya teşekkürlerini iletti.

icisleri-bakani-suleyman-soylu3.jpg

İzlenme: 1688
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar