Bakan Uraloğlu’ndan Bilecik’te ziyaretler

Bakan Uraloğlu’ndan Bilecik’te ziyaretler

Bilecik-Yenişehir yolunun açılışı için Bilecik'e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu vatandaşlarla buluştu.

Bilecik-Yenişehir yolunun açılışı için Bilecik'e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu vatandaşlarla buluştu.

Açılış töreninin ardından Valilik binasına geçen Bakan Uraloğlu protokol tarafından karşılanırken günün anısına çınar fidesi dikti. Bakan Uraloğlu ardından Valilik Şeref defterini imzalarken, Vali Şefik Aygöl, Bakan Uraloğlu'na hediye takdim etti. Valilik binasında bir süre Bilecik Valisi Şefik Aygöl ile görüşen Bakan Uraloğlu daha sonra AK Parti Bilecik İl Başkanlığı'na geçti.

bakan-uraloglundan-bilecikte-ziyaretler-4.jpg

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı'na kendisini karşılayan partililerle bir araya gelen Bakan Uraloğlu hatıra fotoğrafı çektirdi. Sonrasında parti binasından başlayarak Şerif Paşa Camii'ne kadar esnaf ziyareti gerçekleştiren Bakan Uraloğlu esnafla görüşerek hayırlı işler diledi.

bakan-uraloglundan-bilecikte-ziyaretler-5.jpg

bakan-uraloglundan-bilecikte-ziyaretler-6.jpg

Esnaf ve vatandaşlara Bilecik-Yenişehir yolunun açıldığı müjdesini veren Bakan Uraloğlu vatandaşlardan 31 Mart'taki seçimlerde Cumhur İttifakı AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman için destek istedi.

bakan-uraloglundan-bilecikte-ziyaretler-7.jpg

bakan-uraloglundan-bilecikte-ziyaretler-8.jpg

Esnaf ziyaretinin ardından öğlen namazını kılmak üzere Şerif Paşa Camii'ne geçen Bakan Uraloğlu sonrasında Bozüyük Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etmek üzere ayrıldı.

bakan-uraloglundan-bilecikte-ziyaretler-9.jpg

bakan-uraloglundan-bilecikte-ziyaretler-11.jpg

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.