Bakan Varank sözünü tuttu

Bakan Varank sözünü tuttu

Osmaneli Belediyesi 1500 Ton kapasiteli soğuk hava deposu projesi onaylandı ve Bebka’dan hibe almaya hak kazandı.

Osmaneli Belediyesi 1500 Ton kapasiteli soğuk hava deposu projesi onaylandı ve Bebka’dan hibe almaya hak kazandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın Osmaneli ziyaretinde, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bakan Varank’tan soğuk hava projesi için destek istemişti. Bakan Varan’ın desteği ile soğuk hava projesi hayata geçiyor.

Osmaneli çiftçileri tarafından yetiştirilen tarımsal ürünlerin ve üretilen hayvansal ürünlerin, beyaz ve kırmızı etlerin sağlıklı depolanabilmesi için 1500 ton kapasiteli soğuk hava deposu projesi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın desteği ile hayata geçiriliyor.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada; ”Bebka kanalı ile sunduğumuz Projemiz ile çok verimli topraklara sahip, tarımın Antalya’sı olan ve ilimizin tarımda öncü ilçemiz için soğuk hava deposu zaruret. Yerleşim yeri olarak büyük merkezlere çok yakın olan Osmaneli ürünlerini kısa süreler içinde olsa stoklamak zorunda.

Projemizde öngörülen 1.500 tonluk soğuk hava depomuz 36 metre x 25 metre=900 m2 kapalı alan ve +4, -18 soğutma kapasiteli 105’er m2’den oluşan toplam 6 odadan oluşacak. SOGEP Programı kapsamında desteklenen projemiz için Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’ın desteği ile 6.000.000,-TL'lik Projemiz için hibe desteği sağlandı.

Projemizin onayı ve destekleri için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank, Milletvekilimiz Selim Yağcı, Bilecik Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya’ya ve Bebka Genel Sekreteri ve Yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

osmaneline-mujde1.png

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 604 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.