BAŞBAKAN MÜJDELERLE GELECEK!

BAŞBAKAN MÜJDELERLE GELECEK!

Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, 20 Ocak'ta  Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımlarıyla gerçekleşecek Ak Parti il kongresiyle ilgili açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Karabıyık, ilk defa Başbakan düzeyinde katılımla il kongresinin gerçekleşeceğine vurgu yaparak ilimizin en büyük kapalı salon programının gerçekleşeceğini söyledi. Başbakanın bir kaç yeni müjdeyle ilimize geleceğini ifade eden İl Başkanı Karabıyık ayrıca kongrenin tek aday yöntemiyle gerçekleşeceğini, kendisinin ise tekrar aday olacağını söyledi. 

Karabıyık ayrıca; Ak Parti İl Başkanlığının 1-2 ay içinde yeni yerine taşınacağını kaydederek Yenişehir yoluyla ilgili de 2018 yılının sonuna kadar bitirmeye çalıştıklarını söyledi. 

İl Başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti il binasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: 'Allah nasip ederse 20 Ocak 2018 tarihinde Sayın Başbakanımız Genel Başkan Vekilimiz Binali Yıldırım'ın katılımıyla 6. Olağan İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongre yerimiz Karasu Vadisindeki Kapalı Spor Salonu. 

'BAŞBAKANIMIZ MÜJDELERLE GELECEK'

Yapacağımız kongrenin şöyle bir özelliği var ilk defa bir Başbakan düzeyinde bir il kongresine katılım olacak. İkincisi ise ilimizde bu zamana kadar gerçekleşmiş en büyük kapalı salon programı olacak. İnşallah bir şölen havasında gerçekleşecek. Tüm hemşehrilerimizi ben kongreye davet ediyorum. İnşallah Başbakanımızda bir kaç yeni müjdeyle gelecek. Devlet büyüklerimizin ilimize gelmesi her seferinde ilin yatırımları hakkında bilgilendirmesi ve ilin yatırımlarına destek olması açısından çok önemli. 

'YENİ YERİMİZE TAŞINACAĞIZ'

Partimiz uzun yıllardır mevcut binada hizmet veriyordu. İnşallah 1-2 ay sonra yeni aldığımız yere partimizi taşıyacağız. Bütün üyelerimize hemşehrilerimize bunu duyurmak istedim. Vakıfbank'ın üzerindeki son 2 katı satın aldık. 

Taşeron işçilerinin başvuruları 2 Ocak itibariyle başladı. Yaklaşık 10 gün sürecek. Orada da gerekli güvenlik soruşturmaları yapıldıktan sonra 90 günlük süre içerisinde kadroya geçiş süreçleri tamamlanacak.' dedi. 

'TEK ADAY YÖNTEMİ DEVAM EDECEK'

Gazetemiz muhabiri Sinan Önce'nin 'Kongre yine tek adayla mı gerçekleşecek?' sorularına cevap veren İl Başkanı Fikret Karabıyık: "Genel olarak böyle bir algı var. Genel merkezimizin uyguladığı bir yöntem var, istişareler neticesinde hem ilçe kongrelerinde hem il kongrelerinde tek aday olması destekleniyor. Ama tabi tek aday olacak ikinci adayın önü kesilecek gibi birşey söz konusu değil. Ama tek aday olması genel merkez tarafından talep edilen bir durum. İkinci adayın çıkması sonuçta karşısınızdaki kişi de sizin partiliniz. Onun yönetimine yazılacak kişiler de sizin partiliniz. Kimse kendi partilisini kaybetmek istemez. Kendi partilimizi kaybetmemek adına tek aday yöntemini genel merkez benimsedi ve devam ettiriyor. Bu kongrede de Allah nasip ederse böyle olacak' dedi. 

'TEKRAR ADAY OLACAĞIM'

Gazetemiz muhabiri Sinan Önce'nin 'Tekrar aday olacak mısınız?' sorusunu da cevaplayan İl Başkanı Karabıyık: "Tekrar aday olacağız inşallah. Genel merkezimiz bu yönde yönetim kurulu hazırlıklarını yapmamızı söyledi. Biz de inşallah yönetim kurulumuzu hazırlayıp inşallah 6. kongremizde görevimize devam edeceğiz inşallah' dedi. 

'2018 SONUNUNA YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ'

Yenişehir yolu çalışmalarıyla ilgili de açıklamada bulunan İl Başkanı Fikret Karabıyık: "Geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Yardımcımız Harun Karaca'nın katılımlarıyla STK'larla gerçekleştirdiğimiz toplantıda soru cevap kısmı oldu. Burada da en çok sorulan soru Yenişehir yoluydu. Bu da bizim en kangren problemimiz. Bir yolun başından ne kadar çok olumsuzluk geçebilir sorusunun cevabı aslında Yenişehir yoludur. Türkiye'nin örneğidir bu. Bununla alakalı Bakanlık her ne kadar 2019 yılının ortalarına doğru faaliyete geçecek desede biz bununla alakalı hemen hemen her hafta vekilimiz, belediye başkanımız, valimiz ve bizler sürekli karayollarındaki üst düzey yetkililerle hızlandırmak için görüşüyoruz. Sürekli bir baskı yapıyoruz. Allah nasip ederse 2018 sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz. Yoksa bizi 2019 seçimlerinde baya yoracak bir yol olacak" dedi. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3763 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum