Basın İlan Kurumu’ndan icra müdürlerine ziyaret

Basın İlan Kurumu’ndan icra müdürlerine ziyaret

Basın İlan Kurumu’ndan icra müdürlerine ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Kocaeli Bölge Müdürü Salih Yalçıntaş, şube personellerinden Gökhan Özdemir’le birlikte görev alanı içinde yer alan Bilecik ilindeki kamu kurumlarına, kurum faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi vermek üzere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

OSMANELİ – BOZÜYÜK – SÖĞÜT

Ziyaretlerde,  Osmaneli İcra Müdürü Leyla Tanrıkulu, Bozüyük İcra Müdürü Selami Erkuş ve Söğüt İcra Müdürü Feriştah Yıldırım ile bir araya gelen Yalçıntaş, Basın İlan Kurumu’nun çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

BASIN İLAN KURUMU 81 İLDE FAALİYET GÖSTERİYOR

Basın İlan Kurumu’nun faaliyetlerini ülke genelinde 81 ilde işlemlerinin tamamını elektronik ortamda gerçekleştirdiğini belirten Yalçıntaş,  kamu kuruluşlarının çalışmalarını dijital sistem üzerinden yapmaya başlamışıyla birlikte, ilanların daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde gazetelerde yayınlandığını, kurumlar arası işleyişin de daha sağlıklı bir şekilde yürütüldüğünü belirtti.

Basın İlan Kurumu’nun vizyonu hakkında bilgiler de aktaran Yalçıntaş, ziyarette kurumlar arası iş birliğinin önemine değinerek, yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

basin-ilan-kurumu1.jpg

Bu haber toplam 1145 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.