Basın Masası gündemi yorumladı

Mücahid Erdal’ın hazırlayıp sunduğu Basın Masası Bilecik gündeminde öne çıkan konu başlıklarını masaya yatırdı. Programa, Halil Altınay, Mehmet Erdem ve Ahmet Meşe konuk olarak katıldı.

Mücahid Erdal’ın hazırlayıp sunduğu Basın Masası Bilecik gündeminde öne çıkan konu başlıklarını masaya yatırdı. Programa, Halil Altınay, Mehmet Erdem ve Ahmet Meşe konuk olarak katıldı. 

Ayasofya Camii İmam Hatibi Mustafa Demirkıran’ın sözlerine üzerine başlayan ve Bilecik’e sirayet eden tartışmalar Basın Masası’nda değerlendirildi. Bilecik Belediye Meclisi Toplantısının satır araları, 3. OSB’den Düzce Cam’a yapılan ilk yer tahsisi ve yağışların ardından alt yapıda meydana gelen sıkıntılar değerlendirildi. 

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün ile Belediye Başkanı Semih Şahin’in İnhisar’ın eski kaymakamı Ali Açıkgöz’ün sosyal medya paylaşımına karşı yaptığı açıklamalar yorumlanırken, ilin milletvekilinin ve belediye başkanının İnhisar Kaymakamının kim olduğunu bilmemesi tartışıldı. Konuyla ilgili dikkat çeken tespitlerde bulunan Halil Altınay, “Bu tam bir garabet” yorumunda bulundu. 

Tartışmalara günler sonra dahil olan AK Parti’nin tutumunu değerlendiren Mehmet Erdem ise AK Parti’yi gündeme ilişkin gerekli ve yeterli açıklamaları yapmamakla eleştirdi. 

CHP kanadının Vali Bilal Şentürk’e yönelik söylemlerine dikkat çeken Ahmet Meşe ise  “Valilikten de herhangi bir açıklama yapılmadı. Tartışmalar yaşanırken Bilecik Valiliğinin resmi internet sitesine girildiğinde İnhisar Kaymakamı Ali Açıkgöz görünüyordu. Belki bu sebepten ötürü sessiz kalmış olabilir” ifadelerini kullandı. 

Programın devamında; Bilecik Belediye Meclisi’nde yaşananlar, Düzce Cam’a yapılan yer tahsisi ve sağanak yağışların ardından alt yapının yeniden gündeme gelmesi tartışıldı. 

Basın Masası’nın ayrıntılarını haber sitemiz www.bilecikhaber.com.tr’den izleyebilirsiniz.

İlgili Haberler

Bu haber toplam 28159 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum