Basın Masası’na konuk olan Şadi Erdal; “Bilecik umduğunu bulabildi mi?”

Gazetemiz Kurucu Sahibi Şadi Erdal, Bilecik Belediyesi’ndeki rüşvet operasyonunun masaya yatırıldığı Basın Masası’na konuk oldu.

Gazetemiz Kurucu Sahibi Şadi Erdal, Bilecik Belediyesi’ndeki rüşvet operasyonunun masaya yatırıldığı Basın Masası’na konuk oldu. 

Rüşvet iddiaları ve devamında yaşanan gelişmeleri farklı bir perspektiften ele alan Şadi Erdal, Semih Şahin ve yönetimini değerlendirirken, “Bilecik umduğunu bulabildi mi?” diye sordu. Bilecik Belediyesi ve Başkan Şahin ile ilgili kaleme aldığı birçok yazının bugün vücut bulduğunu anlatan Şadi Erdal, Bilecikli olmayan ve Bilecik dışından getirilen danışmanlara dikkat çekti. 

Şadi Erdal, konuya ilişkin konuşmasında, şunları kaydetti:

“Bir atasözümüz var “Ne umdu ne buldu?” diye. Yerel seçimler öncesinde Semih Şahin’in reklamı yapılırken birçok slogan atıldı. İnşaat mühendisi, öğretim görevlisi, bilgili, tecrübeli gibi sloganlar kullanıldı. Peki geldiğimiz noktada Bilecik umduğunu bulabildi mi?

Ben her zaman seçilen bir milletvekilinin veya belediye başkanının dışarıdan danışman almasına karşı oldum. Semih bey bunun daha büyüğünü yaptı ve danışmanları sekreterleri ile birlikte getirdi. Bu danışmanların Bilecik ile bağlantıları, ilişkileri olabilir belki ama Bilecik’ten ayrıldıkları uzun yıllar olmuş. Yıllardır Bilecik’e uğramamışlar bile. CHP 15 yıldır belediye başkanlığını kazanamamış bu süre zarfında bir tane danışman bile çıkaramamış mı?

Benim Bilecik Belediyesi ile ilgili yaklaşık 10 tane yazım var. Şimdi geldiğimiz noktada yazılarımın birçoğunun gerçekleştiğini gördük.” ifadelerini kullandı.  

Ayrıca Şadi Erdal, CHP il örgütünün kurduğu komisyonun ve yaptığı araştırmanın kendilerini kurtarmaya yetmeyeceğini dile getirdi. 

İzlenme: 25708
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Benzer Videolar