Başkan adayı Öztürk projelerini açıkladı
Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 24-25 Mayıs tarihlerinde yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa aday olan Mustafa Öztürk, seçilmesi halinde hayata geçirmeyi düşündüğü projeleri açıkladı.
Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 24-25 Mayıs tarihlerinde yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa aday olan Mustafa Öztürk, seçilmesi halinde hayata geçirmeyi düşündüğü projeleri açıkladı.
Mustafa Öztürk, yaptığı açıklamada, seçimlere koltuk doldurmak için değil mesleklerine değer katmak için katıldıklarını belirterek, “Meslektaş için mesleğimiz için hep birlikte ve dayanışma içerisinde odamızı yönetmek için yola çıktık. Bu yolculukta Brlikte “Ben değil Biz” olmak adına tecrübeli kadromuz ile sizlere hizmet edeceğiz. Yönetilebilir şeffaf bir yönetim anlayışımız ile genç meslektaşlarımıza Demokratik, Katılımcı bir oda teslim etmek istiyoruz. 25 Mayıs Pazar günü gelin hep birlikte olalım. Bize güç verin odamızı birlikte yönetelim” ifadelerini kullandı.
Öztürk, seçilmesi halinde yapacaklarını ise şu şekilde sıraladı:
“Meslek mensuplarımız arasında bağımlı, bağımsız ayırımı yapmaksızın gittikçe azalmış olan eğitim faaliyetlerimize ağırlık vereceğiz. Kariyer eğitimlerine önem vereceğiz. Üniversitelerimiz ile işbirliği içerisinde olacağız. Sektörel bazda daha çok özellik arz eden konu başlıklarını ele alacağız, beraberinde yasalarda ki değişiklikler ile ilgili uygulamalı eğitimleri sıklaştıracağız.
Meslektaşlarımızı ve odamızı her alanda güçlü bir şekilde temsil edeceğiz.
Haksız Rekabet ile 3568 Sayılı Kanun çerçevesinde mücadele ederek başta Haksız Rekabet Kurulu, Etik Kurulu ve odamızda kurmuş olduğumuz komisyonları etkin üretken çözüm anlayışıyla çalışan birimler haline getirilecektir.
Meslektaşlarımızın dijital ve teknolojik ortamda sıkıntılarını en aza indirmek istiyoruz. Kulanmış oldukları muhasebe programlarında odanın destek vermesi için çalışmalar yapılacaktır. Gerekirse dışarıdan hizmet satın alarak rehberlik yapacağız.
Üst Birliğimiz Türmob ile uyum içinde çalışacağız destek vereceğiz, destek alacağız.
Hizmet Akdiyle çalışanlarımızın sorunlarını biliyoruz. Şimdiye kadar yalnız bırakılmış olan bağımlı çalışan Meslektaşlarımızın yanındayız. Sorunlarının çözümü için gerekli çalışmalar yapılacaktır.
Bayan Meslektaşlarımızın, Mesleğimizin zorluğunu daha çok hissettiklerini biliyoruz. Hele bir de evli ve çocuklu olan Bayan Meslektaşlarımız Mesleki sorunlarımızı daha çok hissetmektedirler. Var olan sorunlarının tespitinde ve çözüm önerilerinde yanlarında olarak “Bayan Çalışanlar” komisyonu kuracağız.
Mesleğimizi ve Meslektaşlarımızın öneminin fark edilmesi ve saygınlığının kat be kat artmasını esas alan etkinlik ve programlar yaparak, Odamızı İlimizde daha aktif hale getireceğiz.
Meslek mensupları ofislerinde istihdam edilen personellerin eğitiminden başlanılarak uygulamalı eğitim projeleri ile daha donanımlı meslek mensubu adayı yetiştirilmesine olanak tanıyan projelerde yer alacağız.
Sosyal ve kültürel etkinlik komisyonunu etkin çalıştırarak Meslek mensuplarımız ve ailelerinin, mesleğimizin yoğun geçen stres yükünden bir nebze kurtararak hep birlikte güzel zaman geçireceği ve birbiriyle kaynaşacağı aktivitelere ağırlık vereceğiz."
Bu haber toplam 35 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.