Başkan Ali Muyşin'den taraftarlara çağrı

Başkan Ali Muyşin'den taraftarlara çağrı

Bilecikspor Başkanı Ali Muyşin, Bilecik 1. Amatör Lig şampiyonunu belirleyecek önemli maç öncesi taraftarlarını maça davet etti.

Bilecikspor Başkanı Ali Muyşin, Bilecik 1. Amatör Lig şampiyonunu belirleyecek önemli maç öncesi taraftarlarını maça davet etti.

Bilecik 1. Amatör Lig A grubunun nağmalup lideri Söğütspor ile B grubun namağlup lideri Bilecikspor şampiyonluk için Pazar günü Osmaneli İlçe Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Bu önemli maç öncesi Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya her iki takım yöneticilerini makamında ağırlayarak başarılar diledi. Ardından gazetecilere açıklama yapan Bilecikspor Başkanı Ali Muyşin, "Bilecik Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya hafta sonu oynayacağımız şampiyonluk maçı öncesi makamında kabul ederek başarı dileklerini ilettiler. Valimize iyi dilekleri ve kabulleri için teşekkürlerimizi sunuyorum. Evet pazar günü 16:00'da Osmaneli İlçe Stadı'nda Bilecik 1. Amatör Lig şampiyonunun belli olacağı final maçına çıkacağız. İki takım içinde dostluk ve sakatlıksız bir maç olmasını temenni ediyorum. Buradan büyük Bilecikspor taraftarlarına sesleniyorum. O sene bu sene diyerek, Bölgesel Amatör Lig yolunda böylesine önemli bir maçta bizleri yalnız bırakmasınlar. Siz yoksanız biz 1 kişi eksiğiz. Takımımızın 90 dakika boyunca sezon boyu olduğu gibi desteklerinize ihtiyacı var. Takımımızda moraller yerinde, eksiğimiz yok tam takım Söğütspor karşısında aslanlar gibi mücadele ederek, şampiyon olacağız" dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1703 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum