Başkan Bakkalcıoğlu’ndan Ertuğrulgazi Derneği Üyelerine Ziyaret

Başkan Bakkalcıoğlu’ndan Ertuğrulgazi Derneği Üyelerine Ziyaret

Bozüyük Belediye Başkanı ve CHP Bozüyük Başkan Adayı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Ertuğrulgazi Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Bozüyük Belediye Başkanı ve CHP Bozüyük Başkan Adayı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Ertuğrulgazi Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

baskan-bakkalcioglundan-ertugrulgazi-dernegi-uyelerine-ziyaret-1.jpeg

Dernek üyeleri ile bir araya gelen Başkan Bakkalcıoğlu beraberindeki yeni dönem belediye meclis ve il genel meclis üyesi adayları girişte karşılanırken Başkan Bakkalcıoğlu’na yörük poşusu hediye edildi.

Başkan Bakkalcıoğlu dernek üyelerine yaptığı konuşmada, 5 yıllık görev süreleri boyunca dünyada ağır bir salgın yaşandığını, geçtiğimiz yılda büyük bir deprem yaşandığını hatırlatarak;

“Bütün bunların ortaya çıkardığı engeller veyahut da oyalamalara rağmen birçok şeyi yapmayı başardık. Ben kente, geleceğine, sürdürülebilirliğine katkı verecek eserlerin yapıcısı olmayı kendime hedef seçtim. Mesela geçmişte bir Belediye binası yaptım, hala onu kullanıyoruz belediye olarak. Daha önce belediye binası yoktu, o Köklü Parkındaki bina Halk Evleri binasıydı, onu belediye devralmış, sonra bir dönem kaldırıldı oradan Park oldu. Aşağıda bir düğün salonumuz var kanal boyunda, orada bir kültür merkezimiz var. O düğün salonunun adı hala Yeni Düğün Salonu. Halbuki bu dönem biz 4 Eylül'de ve mahallelerde Düğün Salonu ve sosyal tesisler yaptık. Ama onun adı hala Yeni Düğün Salonu. Demek ki sürekli kullanılabilen, halkta karşılığı olan, halka katkı veren şeyler projedir. Park yapmak, altyapı yapmak, yol yapmak, çocuk parkı yapmak bunlar belediyenin asli görevleridir.” dedi. Başkan Bakkalcıoğlu daha sonra projeleri ile ilgili konuşarak Bozpark, Yeşilkent köprüsü bağlantı yolu, TCDD üst geçit, en az 250 işyerini kapsayacak yeni küçük sanayi merkezi, içerisinde birçok üniteleri olan 1000 kişilik Kongre Merkezi projeleri hakkında bilgi vererek kreşleri mahalleler e götürmek istediklerini anlattı. Konuşmasının son bölümünde tramvay projesine değinen ve teknik bilgiler veren Başkan Bakkalcıoğlu “tramvaylarımız hizmete 2,5 lira yetişkin 1 lira öğrenci, 65 yaş üzerine ücretsiz olarak başladık. Şu an 20.000'i geçmiş tramvay kartımız alınmış. Bozüyük'te 20.000 kart, her gün 1500 ila değişiyor tabii 2000 insanımız o 5 tramvaya biniyor. Bu çok yararlı bir hizmet oldu, en büyük projemizdi. Şimdi diyorlar ki tabi 6 ay geçti kullanılıyor, ‘ya bu hastaneye gider mi? nerelere gider’ Evet o köprüyü yaptık ya Yeşilkent’e, nasip olur göreve gelirsek tramvayı o köprüden hastaneye de götüreceğiz. Bozüyük halkına hizmet için ne gerekiyorsa onu yapmak görevimiz. Bu travmayı biz yaptık, o yenisini de yine biz yaparız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın da güvencesidir” ifadelerini kullandı.

baskan-bakkalcioglundan-ertugrulgazi-dernegi-uyelerine-ziyaret-2.jpeg

Sohbet ortamında devam eden ziyaretin sonunda, Başkan Bakkalcıoğlu dernek üyelerinin taleplerini dinleyerek sorularını yanıtladı.

baskan-bakkalcioglundan-ertugrulgazi-dernegi-uyelerine-ziyaret-3.jpeg

baskan-bakkalcioglundan-ertugrulgazi-dernegi-uyelerine-ziyaret-4.jpeg

baskan-bakkalcioglundan-ertugrulgazi-dernegi-uyelerine-ziyaret-5.jpeg

Bu haber toplam 22 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.