BAŞKAN ÇABUK SİNİRLENİYOR!

BAŞKAN ÇABUK SİNİRLENİYOR!

Basın Masası’nın bu haftaki programında belediye meclisinde yaşanan gelişmeler masaya yatırıldı. 
Mücahid Erdal’ın hazırlayıp sunduğu programa, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Çetin Kaya, MHP Belediye Meclis Üyesi Akın Atakan ve Sedat Bayam konuk olarak katıldı. Toplantılarda yaşanan gerginlikler ile Belediye Başkanı Semih Şahin’in meclisteki tavır ve tutumları tartışıldı.

AK Partili Meclis Üyesi Çetin Kaya, Semih Şahin’in kendisine söz hakkı vermeyişini büyük bir yanlış olduğunu belirterek, “Kendisi ile ilgili söylemlerde çabuk sinirleniyor zannederim. Nitekim orada belediye başkanıyla ilgili, meclis gündemiyle veya gündem dışı başka bir hususta konuşabiliriz. Meclisin başladığı günden beri gergin bir hava esiyor ancak bu bizden kaynaklanmıyor” dedi. 
MHP’li Meclis Üyesi Akın Atakan ise Semih Şahin’in meclisi yönetme şeklinin Başkanvekili Sadık Kaya’yı arattırdığına dikkat çekti. Akın Atakan, “Gündem maddelerinin sonunda gündeme dair veya gündem dışı söz almak isteyenlere söz verilir. Normalde başkanımızın sorması lazım ama söz almak isteyenlere dahi vermeyeceğini söyledi. Doğru değil” şeklinde konuştu. 
Sedat Bayam’da geçtiğimiz dönemlerde aynı tabloların yaşandığını ifade ederek geçmişteki yanlış örneklerden ders almak gerektiğini dile getirdi.  

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 33298 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum