Başkan Keskin, judocuları ağırladı

Başkan Keskin, judocuları ağırladı

Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Judo Antrenörü Serkan Can beraberinde judo takımı sporcuları ve aileleriyle birlikte Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin’i ziyaret ettiler.

Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Judo Antrenörü Serkan Can beraberinde judo takımı sporcuları ve aileleriyle birlikte Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin’i ziyaret ettiler.

bilecik-tso-sukru-keskin1.jpg

Ziyarette, ülkemizde düzenlenen ulusal ve uluslararası müsabakalarda ilimizi başarı ile temsil eden sporculardan Sınav Koleji Öğrencisi Ahmet Özkan, Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Fatih Can Erhan, Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Mert Kaplan, İbn-i Sina mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Haticenur Göktaş, 15 Temmuz Şehirler Anadolu Lisesi Öğrencisi Sude Nur Yılmaz ve Hayme Ana Kız Meslek Lisesi Öğrencisi Şevval Yağmur Tunca yer aldı.

Misafirlerini toplantı salonunda ağırlayan Şükrü Keskin, başarılı sporculara her zaman destek olacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

bilecik-tso-sukru-keskin2.jpg

“Dallarında başarılı olarak çok sayıda madalyalarla ziyaretime gelen sevgili öğrencilerimiz ve Judo Antrenörü Serkan Can hocamızın başarılarından duyduğum gururu özellikle belirtmek isterim. Ayrıca kendilerini ayrı ayrı tebrik ederek, takdire şayan çalışmalarının devamını diliyorum. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi böylesine aktif başarılı görmek bizlere büyük mutluluk vermektedir.” dedi.

Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak olmaları için sportif ve kültürel etkinliklere teşvik edilmesinin gerektiğini kaydeden Keskin, “Başarılı çalışmalara imza atarak amaçları milli takımda yer almak olan sporcularımızın hedefleri ilimizi ülkemizi ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek, kendilerine gerekli desteğin verilmesi şart. Eğitim ve spor alanında başarılı olan öğrencilerimizin her daim yanlarındayız.” ifadelerini kullandı.

bilecik-tso-sukru-keskin3.jpg

 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.