BAŞKAN PEŞİNEN UYARDI!

BAŞKAN PEŞİNEN UYARDI!

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Adnan Menderes’in idam edilişinin ölüm yıldönümü dolayısıyla düzenlediği basın toplantısının ardından gazetemizin yerel seçimler öncesi aday adaylığı sürecine ilişkin sorusuna yanıt verdi. 

Seçim takviminin henüz netleşmediğini ve Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde devam edip etmeyeceğine dair görüşmelerin devam ettiğini bildiren İl Başkanı Karabıyık,  2019 yılı Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde partilerinden aday adayı olmayı düşünenlere dikkat çeken bir mesaj gönderdi. Tüm belediyelerde başkanlık için birçok aday adayının olabileceğine dikkat çeken Karabıyık, “ Aday adayı olan arkadaşlar eğer aday gösterilmedik diye küsecek olurlarsa, farklı bir kuğuya girecek olurlarsa aday adayı olmamalarını tavsiye ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, genel merkez tarafından çeşitli aday yoklamalarının yapıldığını anımsatarak, AK Parti teşkilatlarının her gün seçim olacakmış gibi çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi. Fikret Karabıyık, il genelindeki 11 belediyenin 11’ini de kazanmak istediklerini belirterek, hazır olduklarının mesajını verdi. 

baskan-pesinen-uyardi2.jpg

Karabıyık, gazetemizin sorusu üzerine yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Seçim takvimi ve Cumhur İttifakı’nın yerelde devam edip etmeyeceği gündemde olan bir konu. Şu anda henüz netleşen bir takvim söz konusu değil. Biz AK Parti olarak her gün seçim olacakmış havasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel merkezimiz tarafından yerel seçimlerle ilgili sene başından bu yana çalışmalar yapılıyor. 

’11 BELEDİYEYİ KAZANMAK İSTİYORUZ’

Burada aday adayı olacak arkadaşlara hatırlatmakta fayda var. AK Parti, iktidar partisi ve tüm belediyeleri alma ihtimali en yüksek olan parti. 11 belediyenin 7’si AK Parti’de. Allah nasip ederse 11 belediyenin 11’ini de kazanmak istiyoruz. Kazanma ihtimali en yüksek olan AK Parti’de hizmet etmek için doğal olarak belediye başkan aday adaylığı için birçok arkadaşımız bizlerle gelip görüşüyor, basın ve sosyal medya yoluyla duyuru yapanlarda var. 

‘EN DOĞRU ADAYLA GİRMEK İSTİYORUZ’

Sonuç olarak her belediye için bir tane aday belirleyebiliyoruz. O yüzden aday adayı olan arkadaşlar eğer aday gösterilmedik diye küsecek olurlarsa, farklı bir kuğuya girecek olurlarsa aday adayı olmamalarını tavsiye ediyoruz. Çünkü bu göreve talip olan birçok insan olacak ve bir kişi aday olacak. Mesele AK Parti bayrağını en güçlü şekilde dalgalandırabilmek. Kazanabileceğimiz en doğru adayla seçime girmek istiyoruz. 

‘SEÇİMLERE HAZIRIZ’

Şu anda takvimle alakalı netleşen bir süreç yok ama Ekim ayı gibi teşkilatların görüşlerinin alınmaya başlanmasını bekliyoruz. AK Parti olarak yerel seçimlere hazırız. Düğmeye basıldığı anda sahaya çıkarak seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyoruz.”

baskan-pesinen-uyardi3.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3734 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum