Başkan Şahin'den ilk açıklama

Başkan Şahin'den ilk açıklama

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, rüşvet operasyonu ve Selçuk Erdağı'nın gözaltına alınmasına ilişkin beklenen açıklamayı yaptı.

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, rüşvet operasyonu ve Selçuk Erdağı'nın gözaltına alınmasına ilişkin beklenen açıklamayı yaptı. Semih Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, Selçuk Erdağı'yı görevden aldığını belirterek soruşturmayu siyasi hamleye çevirmeye çalışanlara ise müsaade etmeyeceklerini bildirdi. 

Semih Şahin, konuya ilişkin açıklamasında, şunları kaydetti:

"19 Ocak 2022 Çarşamba akşamı, Belediyemiz iştiraki olan  Kayı A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanlığını yürüten Selçuk Erdağı, Belediye binasına gelen emniyet mensuplarınca gözaltına alınarak, halen ifadesi alınmak üzere bekletildiği, Bilecik Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmüştür.

Bu soruşturmayı siyasi bir hamleye dönüştürüp belediyemize ve hizmetlerine yönelik saldırıya çevirmek isteyenlerin ellerini ovuşturduğunu görüyor, duyuyoruz. Bilecik Belediyesi olarak elde edilen kazanımlarımızın, güvenin ve siyasi istikrarımızın zedelenmesine asla müsaade etmeyeceğiz.

Suç varsa suçu işleyen kim olursa olsun gereğini yapacağımızdan ve hiçbir yasa dışı faaliyetin arkasında durmayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı tarafımca görevden alınmıştır. Soruşturmayı yürüten yetkili kurumlara gereken desteği verdiğimizi, süreci yakından takip ettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız."
 

Bu haber toplam 4413 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum