Başkan Subaşı'dan STK'lara İftar

Başkan Subaşı'dan STK'lara İftar

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Bilecik’te faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, dernek temsilcileri, muhtarlar ve basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi.

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Bilecik’te faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, dernek temsilcileri, muhtarlar ve basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Vadipark Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftar programında Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, il genel ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcileri, meslek odaları ve basın mensupları katıldı.

baskan-subasidan-stklara-iftar-4.jpg

"Şehrimizi İleri Taşımak İçin Birlikte Hareket Etmeliyiz’’

Tüm katılımcıların ramazan ayını kutlayan Başkan Melek Mızrak Subaşı konuşmasında, ‘’Ramazan ayı paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma ayıdır’’ ifadelerini kullanarak, şöyle devam etti;

‘’Ramazan ayı; yalnızca aynı sofrada buluştuğumuz bir zaman dilimi değil, aynı zamanda kalplerimizin de birbirine yaklaştığı, dayanışmanın, paylaşmanın ve anlayışın büyüdüğü özel bir zaman dilimidir. Bu akşam burada; şehrimizin farklı alanlarında emek veren, söz söyleyen, sorumluluk üstlenen siz değerli temsilcilerle aynı sofrada buluşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Şehirler yalnızca yollarla, binalarla, meydanlarla değil; ortak akılla, birlikte düşünmeyle ve birlikte üretmeyle büyür. Sivil toplum kuruluşlarımız, derneklerimiz, meslek odalarımız, sendikalarımız ve basınımız; bir kentin vicdanı, hafızası ve yol gösterici ışığıdır. Sizlerin katkısı, eleştirisi, önerisi ve emeği olmadan güçlü bir şehir yönetiminden söz etmek mümkün değildir.

baskan-subasidan-stklara-iftar-3.jpg

"Kapımız da gönlümüz de her zaman sizlere açıktır"

Bizler yerel yönetimler olarak biliyoruz ki; bir kenti gerçekten ileriye taşıyan şey yalnızca yapılan işler değil, birlikte kurulan diyalogdur. Bu nedenle kapımız da gönlümüz de her zaman sizlere açıktır. Çünkü biliyoruz ki farklı fikirler, farklı bakış açıları ve farklı deneyimler bir araya geldiğinde şehirler daha sağlıklı, daha güçlü ve daha adil bir geleceğe yürür. Bilecik; tarih boyunca birlikteliğin, dayanışmanın ve ortak mücadelenin şehri olmuştur. Bugün de aynı ruhla; bu kentin geleceğini birlikte düşünmeye, birlikte üretmeye ve birlikte büyütmeye devam edeceğiz. Bu güzel akşamda soframızı, düşüncemizi ve dayanışmamızı paylaştığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan ayının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.’’

Yoğun bir katılımın görüldüğü iftar programında, katılımcılar Başkan Subaşı’na katkıları dolayısıyla teşekkür etti.

baskan-subasidan-stklara-iftar-1.jpg

baskan-subasidan-stklara-iftar-2.jpg

baskan-subasidan-stklara-iftar-5.jpg

Bu haber toplam 9 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.