Başkan V. Subaşı Belediyeye ait tesisleri gezdi

Başkan V. Subaşı Belediyeye ait tesisleri gezdi

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Belediyesi’ne ait tesisleri gezerek, ilgili birim müdürlerinden bilgi aldı.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Belediyesi’ne ait tesisleri gezerek, ilgili birim müdürlerinden bilgi aldı.

Başkan V. Subaşı, beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam ile Belediye Meclis üyesi aday adayı Yaşar Külhan ve ilgili birim müdürleriyle birlikte Bilecik Belediyesi Vadipark Sosyal Tesislerindeki yemek programında bir araya geldi.

baskan-v-subasi-belediyeye-ait-tesisleri-gezdi.jpg

Başkan V. Subaşı, burada muhtarların yapmış olduğu tesis incelemeleri hakkında bilgiler aldı.

Bilecik Belediyesinin proje ve yatırımları hakkında da muhtarlara bilgi veren Başkan V. Subaşı, yapılan çalışmaları şeffaf belediyecilik anlayışı ile kamuoyuna duyurmak istediklerini vurguladı.

baskan-v-subasi-belediyeye-ait-tesisleri-gezdi1.jpg

Başkan V. Subaşı burada yaptığı açıklamada;

‘’Mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek tesislerimiz, tesislerimizin işleyişi ve yaptığımız çalışmalar hakkında kendilerini bilgilendirdik. Şeffaf yönetim anlayışımızla tüm çalışmalarımızı halkımıza anlatmaya ve bilgi vermeye devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve muhtarlar da Başkan V. Subaşı’na çalışmaları ve misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

baskan-v-subasi-belediyeye-ait-tesisleri-gezdi2.jpg

baskan-v-subasi-belediyeye-ait-tesisleri-gezdi3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.