Başkan V. Subaşı’dan gazetemize ziyaret

Başkan V. Subaşı’dan gazetemize ziyaret

Bilecik Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

Bilecik Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. Gazetemi Kurucu Sahibi Şadi Erdal başta olmak üzere Erdallar Basın Kuruluşları Yöneticisi Mücahid Erdal ve gazetemiz çalışanların bayramını kutlayan Başkanvekili Subaşı, gazetemize yayın hayatında başarılar diledi.

melek-mizrak-subasi1.jpg

Belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Melek Mızrak Subaşı alt yapı çalışmalarına ilişkin detayları aktardı. Alt yapı çalışmalarının devamında asfaltlama çalışmalarına başlandığını aktaran Subaşı proje tamamlandığında Bilecik’in çok büyük bir kazanım elde edeceğini ifade etti.

Gazetemiz Kurucu Sahibi Şadir Erdal, Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince kapalı pazar yeri önüne koyulan demir bariyerlerin şikayet aldığını aktarırken konuyla ilgili gazetemizde yer alan haberleri anımsattı. Başkanvekili Subaşı ise vatandaştan gelen şikayetleri değerlendireceğini ve konuyla yakından ilgileneceğini söyledi.

Sohbet ortamında geçen ziyaretin son bölümünde ise tartışmalı AVM inşaatı ile ilgili görüşüldü. Başkanvekili Subaşı, projede eksiklikler olduğunu ve yeniden revizyon çalışmaları yapıldığını aktardı.

Ziyaret, karşılıklı başarı dileklerinin ardından sona erdi.

Başkanvekili Subaşı’nın ziyaretinde Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Umut Özdemir de yer aldı.

melek-mizrak-subasi2.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1671 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum