Başkan V. Subaşı’ndan ‘Militan’ cevabı!

Başkan V. Subaşı’ndan ‘Militan’ cevabı!

Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, “Benim ekibimde militanlık yapan yok. Arkadaşlar memurlar ve işlerini yapıyorlar. Herkes ekmek parası için çalışıyor.” dedi.

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Başkan V. Subaşı, göreve gelmesinin ardından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verirken kamuoyunda gündeme gelen eleştirilere ve sorulara yanıtlar getirdi.

baskanvekili-subasindan-militan-cevabi1.jpg

“BENİM EKİBİMDE MİLİTAN YOK”

Semih Şahin’in ‘Birim müdürlüklerine AK Parti militanları getirildi’ ve ‘Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünü kapattılar” iddialarına yanıt veren Subaşı, “Benim ekibimde militanlık yapan yok. Arkadaşlar memurlar ve işlerini yapıyorlar. Herkes ekmek parası için çalışıyor. Su ve Kanalizasyon Hizmetleri Müdürlüğü diye bir müdürlük zaten yok. Fen İşleri Müdürlüğü altında böyle bir birimimiz var ve biz bu birime takviyeler yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yani kapatılması diye bir durum yok.” şeklinde konuştu.

BELEDİYEDEN İŞÇİ ÇIKARTILACAK MI?

Belediyeden işçi çıkartılacağı iddialarının doğru olduğunu söyleyen Melek Mızrak Subaşı, “Bizimle organik bağ oluşturamayan, huzur bozan davranışlarda bulunan, aykırı tavırlar içerisinde olan, sürekli rapor alarak iş yavaşlatma girişiminde bulunanlarla ilgili tutanaklar tuttuk. Bu bir mobbing değildir biz olması gerekeni yapıyoruz sadece ve dolayısıyla bu arkadaşlarla çalışmayacağız.” diye konuştu.

GENÇLİK KONSERİNE NE KADAR ÖDENDİ?

Subaşı ayrıca, işten çıkartılacaklara ilişkin bir liste hazırlandığı iddialarının ise doğru olmadığını belirtti.

Başkan Vekili Subaşı, göreve gelmesinin ardından gerçekleştirilen çalışmalar ve kendisine yöneltilen soru ve eleştirilere ilişkin ise şöyle konuştu:

baskanvekili-subasindan-militan-cevabi2.jpg

“Asfaltlama sorunsuz şekilde devam ediyor. Su Eğlence Dünyası 27 Haziran’da açılacak. Gençlik konserine KDV dahil 236 bin TL ödendi. Milli Egemenlik Parkı önümüzdeki hafta ihaleye çıkacak. Kreşlerimiz yaz boyunca hizmet verecek. Karasu içme suyu hattında yaşanan sorunlara belediye olarak destek verdik ancak Bilecik’e yeni temiz içme su kaynakları kazandırmak için çalışmalara başladık. Birliğin bakım onarım işini alan müteahhit firmanın yeterli iş makinası ve ekibi yok. Bununla ilgili önümüzdeki süreçte bir dizi çalışmalar yapılması planlanıyor. Uğur Mumcu Parkı’nın ihalesini yaptık. Yılbaşından bu yana 71 etkinlik yapmışız, devam edeceğiz. Engelli vatandaşlarımızın araçlarını şarj etmeleri için şarj istasyonu kuracağız. İBB’den bir adet otobüs desteği alacağız. Kadınlarımıza destek vermeye devam edeceğiz. Vadi Park’ta çalışmalar gerçekleştiriyoruz vatandaşlarımıza güzel bir alan daha kazandıracağız.” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan, Başkan V. Subaşı’nın basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı ve Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kazıcı da katıldı.

baskanvekili-subasindan-militan-cevabi3.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2605 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum