Başkan Yaman topa girdi

Başkan Yaman topa girdi

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, beldede bulunan tarım arazilerinden geçmesi planlanan yüksek gerilim hattı projesiyle ilgili topa girdi.

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, beldede bulunan tarım arazilerinden geçmesi planlanan yüksek gerilim hattı projesiyle ilgili topa girdi. Başkan Yaman, yetkililer ile görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek çözüme kavuşturmak istediklerini söyledi.

Bilindiği üzere; Vezirhan’da faaliyet gösteren bir sanayi kuruluşunun enerji ihtiyacını karşılamak için kamu yararı gözetilerek yüksek gerilim hattı projesi hazırlandı. Proje kapsamında Bayırköy’den geçen ve yaklaşık 150-200 dönümlük tarım arazisini etkileyen yüksek gerilim hattına karşı çıkan hak sahipleri konuyu yargıya taşıdı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mustafa Yaman, yetkililer ile görüşme halinde olduklarını ifade ederek çözüm üretmek için çaba sarfettiğini bildirdi.

mustafa-yaman1.jpg

ARAÇ FİLOSUNA YENİSİ EKLENDİ

Bayırköy Belediyesi’nce Türkiye Belediyeler Birliği’nden temin edilen damperli kamyonun hizmete alımı için tören düzenlendi. Belediye binası önünde yapılan duanın ardından kurban kesilerek araç vatandaşların hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanı Mustafa Yaman, burada yaptığı konuşmada, beldede devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Belde halkının gündeminde yer alan yüksek gerilim hattı projesiyle ilgili konuşan Başkan Yaman, yetkililer ile görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek çözüme kavuşturmak istediklerini söyledi.

Beldede devam eden gölet projesi ve planlanan TOKİ çalışmalarına değinen Başkan Yaman, şöyle devam etti:

mustafa-yaman2.jpg

“Gölet projemiz bitmek üzere. İnşallah yıl sonu tamamlanmış olacak. Havuzumuzun yan tarafında park çalışmalarımız devam ediyor ve önümüzdeki yaz hizmete almak istiyoruz.

TOKİ projemizle ilgili olarak inşallah yıl sonuna doğru talep alınmaya başlanılacak. 100 konutluk projenin 60 tanesi 2+1, 40 tanesi ise 3+1 olacak şekilde tasarlanıp 18 ayda teslim edilmesi planlanıyor.   

Ayrıca, imar 18 uygulamamız devam etmekle beraber tapular yakın zamanda teslim edilecek” ifadelerini kullandı.

Başkan Yaman son olarak koronavirüsü salgınına karşı aşı olmayan vatandaşları bir an evvel aşı olmaya davet etti.  

Tören, vatandaşlara ikramlarda bulunulması ile sona erdi.

mustafa-yaman3.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1798 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.