BAŞKAN YARDIMCISI GÖZALTINA ALINDI

BAŞKAN YARDIMCISI GÖZALTINA ALINDI

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gerçekleştirilen gözaltılara bir yenisi daha eklendi. Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun'un ardından Başkan Yardımcısı Söğüt'te faaliyet gösteren Gökyar Mermer'in sahibi Osman Keleş'te gözaltına alındı. 

Hatırlanacağı üzere, 2013 yılında gerçekleştirilen TSO seçimlerini kazanan Fevzi Uzun başkanlığındaki yönetiminin Paralel Yapı'ya yakın isimlerden oluştuğu iddia edilmiş ve seçimi Paralel Yapı destekli listenin kazandığı öne sürülmüştü. 

O dönem seçimden zaferle çıkan liste gözaltına alınan Fevzi Uzun ve Osman Keleş ile birlikte Değişim Gazetesi Sahibi  Mehmet Ergün, Göksel Balcı, Yüksel Gökçedağ, Ercan Düzgün ve Recep Çevik'ten oluşmuştu. Daha sonra Yüksel Gökçedağ istifa ederken, Mehmet Ergün ise toplantılara katılmadığı için yönetim kurulu üyelikleri düşürülmüştü. 

Gökçedağ ile Ergün'ün yerine ise yedeklerde Ayhan Islah ile Hüseyin Ocak gelmişti. 

 

 

Haber sitemizin android ve IOS uygulamalarını cep telefonunuza indirerek Bilecik'in gündemini daha yakından takip edebilir ve uygulamalarımızın bildirim özelliğiyle son dakika ve flaş gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

ANDROİD UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN...

IOS UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN...

 

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 11587 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum