Bayırköyspor, gözünü 3'üncü lige dikti

Bayırköyspor, gözünü 3'üncü lige dikti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3'üncü grup 7'nci hafta müsabakasında Bayırköyspor kendi saha ve seyirci önünde 3 puanı 2 golle ulaştı.

Bayırköyspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3'üncü grup 7'nci hafta müsabakasında kendi saha ve seyircisi önünde 3 puana 2 golle ulaştı. Bayırköyspor bu galibiyetle ligde 3'üncü sıraya yükseldi.

Bayırköy Şehit Ömer Halisdemir Stadı'nda oynan BAL grup 7'nci hafta müsabakasında Eskişehir Sağlıkspor'u 2-0 yenen Bayırköyspor, puanını 13'e çıkardı. Maça iyi başlayan Bayırköyspor maçının 19'uncu dakikasında Cüneyt Balçık'ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra karşılıklı ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile geçildi. Maçın ikinci yarısına atak bir futbolla başlayan Bayırköyspor, maçın 75'inci dakikasında bir penaltı atışı kazandı. Topun başına Cüneyt Balçık geçti ancak bu atışı gole çeviremedi. Maçın 90+2'inci dakikasında gelişen bir Bayırköyspor atağında penaltıyı değerlendiremeyen Cüneyt Balçık hem kendisinin hem de takımın 2'inci golüne imza attı. Bu golden sonra maç sona ererken, Bayırköyspor maçı 2-0 kazandı. Alınan 3 puanla Bayırköyspor puanını 13'e çıkarırken, 10 takımlı ligde 3'üncü sıraya yükseldi.

Ligdeki diğer Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor ise, Yunusemrespor'a deplasmanda 2-0 kaybederek, 13 puanla 4'üncü sıraya geriledi. Ligde 17 puanla Anadolu Üniversitesi liderliğini sürdürürken, TKİ Tavşanlıspor ise 14 puanla 2'inci sırada yer aldı. 

Bayırköyspor, gözünü 3'üncü lige dikti

Bayırköyspor, gözünü 3'üncü lige dikti

Bayırköyspor, gözünü 3'üncü lige dikti

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3500 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum