Çarşıda bayram telaşı başladı

Çarşıda bayram telaşı başladı

Bayram hazırlıklarına başlayan vatandaşlar çarşı esnafının tezgahlarını boş bırakmadı.

Bayram hazırlıklarına başlayan vatandaşlar çarşı esnafının tezgahlarını boş bırakmadı.

carsida-bayram-telasi-basladi2-002.jpg

Bayram hazırlıklarına başlayan vatandaşlar çarşı esnafının tezgahlarını boş bırakmadı. Bayramlık alışverişe çıkan vatandaşlar sokaklarda ve dükkanlarda yoğunluk gösterdi. Bu yoğunluktan memnun olduklarını ve işlerin güzel gittiğini belirten esnaf işlerde son 2-3 yıla göre artış olduğunu ifade etti.

carsida-bayram-telasi-basladi3-002.jpg

Kuruyemişçilik yapan İlhan Öztürk, bayram şekeri satışlarının yükseldiğini söylerken, “Pazartesi günü havanın yağışlı olması sebebiyle işler bugüne göre biraz daha durgundu. Bugün hareketlilik var fakat her sene olduğu gibi en yoğun geçen gün arefe günü oluyor. Çok şükür işler güzel gidiyor. Her bütçeye uygun şeker var, müşterilerimize bu anlamda yardımcı oluyoruz. Bayram haftası tezgahlarımızı full çeşit dolduruyoruz, fakat yoğunluktan dolayı müşterilerimizin mağdur olmaması içim alışverişlerini son dakikaya bırakmamalarını tavsiye ediyoruz. İftardan sonra da geç saatlere kadar açığız bütün müşterilerimizi dükkanımıza bekliyor herkese hayırlı bayramlar diliyoruz” diye konuştu.

carsida-bayram-telasi-basladi3-002.jpg

Öte yandan, kıyafet ve ayakkabı alışverişlerinde de yoğun bir alışveriş temposu görülürken esnafın bu durumdan son derece memnun olduğu iftardan sonrada açık olan dükkanlarda yoğunluğun devam ettiği söylendi.

carsida-bayram-telasi-basladi4-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 672 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.