Bayram namazı saat kaçta?

Bayram namazı saat kaçta?

Bilecik Bayram Namazı Saatleri: 2024 Ramazan Bayramı Saat Kaçta? Bilecik ve İlçeleri Bayram Namazı Saatleri

Bilecik Bayram Namazı Saatleri: 2024 Ramazan Bayramı Saat Kaçta? Bilecik ve İlçeleri Bayram Namazı Saatleri

Bayram Namazı saatleri, Ramazan Bayramı sabahına kısa bir süre kala yüz binlerce vatandaşın gündemdeki yerini alıyor. Yarın idrak edilecek olan arefe günü sonrasında bayram sabahı camilere gidilerek, bayramlaşacak olan vatandaşlar Bilecik ve ilçelerinin bayram namazı saatlerini araştırıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yayımladığı 2024 bayram namazı imsakiyesiyle birlikte, bilecik ve ilçe ilçe namaz saatlerini duyurdu. Peki Bilecik’te ve ilçelerinde bayram namazı saati kaçta? İşte Bilecik Merkez, Bozüyük, Osmaneli, Söğüt, Gölpazarı, Pazaryeri, İnhisar, Yenipazar bayram namazı saatleri.

2024 Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte, Bilecik ve ilçe ilçe bayram namazı saatleri farklı ilçelerde yaşayan vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Oturdukları ilçelerde bayram namazının saat kaçta kılınacağını merak eden vatandaşlar, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından paylaşılan ilçe ilçe bayram namazı vakitlerini sorguluyor. Bilecik Merkez, Bozüyük, Osmaneli, Söğüt, Gölpazarı, Pazaryeri, İnhisar, Yenipazar 2024 yılı bayram namazı vakitleri belli oldu. Peki, bayram namazı saat kaçta kılınacak?

BİLECİK MERKEZ BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA?

10 Nisan Çarşamba günü Bilecik Merkez’de kılınacak bayram namazı saati, Diyanet İşleri Başkanlığı verilerine göre belli oldu.

Buna göre; Bilecik Merkez’de bayram namazı sabah saat 07.00’da kılınacak.

BOZÜYÜK’TE BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA?

Diyanet tarafından paylaşılan 2024 Ramazan Bayramı namaz vakitleriyle birlikte Bozüyük’te bayram namazı saatleri belli oldu.

Buna göre; Bozüyük’te bayram namazı sabah saat 07:00

OSMANELİ’DE BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA?

2024 bayram namazı saatlerinin açıklanmasının ardından Osmaneli’de bayram namazı kılacak olan vatandaşlar için saatler belli oldu.

Buna göre; Osmaneli’de bayram namazı saat 07:00’da kılınacak.

İLÇE İLÇE BAYRAM NAMAZI SAATLERİ 2024

İlçelere göre değişiklik gösteren bayram namazı saatlerini Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu. Bayramın 1. Günü olan 10 Nisan Sabahı kılınacak olan namaz saatleri şu şekilde;

“Bilecik Merkez: 07:00, Bilecik Bozüyük: 07:00, Bilecik Osmaneli: 07:00, Bilecik Söğüt: 07:00, Bilecik Gölpazarı: 06:59, Bilecik İnhisar: 06:59, Pazaryeri: 07:01, Bilecik Yenipazar: 05:58”

İlgili Haberler

Bu haber toplam 1321 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.