BEAH'ta otopark çilesi!
Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzun süredir devam eden otopark sorunu, vatandaşlar için artık içinden çıkılamaz bir hal aldı.
Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzun süredir devam eden otopark sorunu, vatandaşlar için artık içinden çıkılamaz bir hal aldı. Hastanenin yetersiz kalan otopark alanı nedeniyle vatandaşlar, araçlarını gelişigüzel alanlara bırakmak zorunda kalıyor. Bu durum hem trafik akışını olumsuz etkiliyor hem de hastane çevresinde ciddi bir karmaşaya neden oluyor.
Yeterli otopark alanı bulamayan sürücüler, araçlarını köprü altlarına, mezarlık çevresine ve boş tarlalara park etmek zorunda kalıyor. Bazı dönemlerde hastane çevresinde hiçbir yer bulamayan vatandaşlar, çareyi Yenişehir yolu üzerine park etmekte buluyor. Ancak bu çözüm, trafik güvenliği açısından ciddi riskler doğuruyor.
Kaldırımlara park edilen araçlar ise yayaların geçişini zorlaştırırken, hastane yerleşkesi içinde de araçların hareket alanlarını daraltıyor.
Hastane çevresinde yaşanan bu karmaşanın artık bir an önce çözüme kavuşmasını isteyen vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulunarak yeni otopark alanlarının planlanmasını talep ediyor. Özellikle hasta ve hasta yakınlarının mağduriyetinin artmaması adına, otopark sorununun çözümü için somut adımların atılması bekleniyor.
Bu haber toplam 437 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.