BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ!

BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ!

MHP Genel Merkezi, il ve merkez ilçe yönetimlerini görevden alarak, buralara yeni atamalar yapmıştı. Ancak yönetim kurullarında hangi isimlerin yer aldığına dair herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Konuyla ilgili haberin gazetemizde yer almasının ardından

 

MHP Genel Merkezi, il ve merkez ilçe yönetimlerini görevden alarak, buralara yeni atamalar yapmıştı. Ancak yönetim kurullarında hangi isimlerin yer aldığına dair herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Konuyla ilgili haberin gazetemizde yer almasının ardından, bir süredir belirsizliğini koruyan yönetim kurulları düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı.

Merkez İlçe Başkanlığı görevine Mustafa Boyraz'ın getirildiği öğrenilirken, il başkanlığı görevine atanan Bozüyük İlçe Başkanı Mehmet Karuk'un yerineyse tüzük gereği ilçe yönetim kurulunun kendi arasında başkan seçeceği belirtildi.

/resimler/2016-3/4/1727204987587.jpg
Gelinen süreçte, MHP İl Başkanı Mehmet Karuk ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Boyraz düzenledikleri basın açıklamasıyla yönetim kurullarını açıkladı.
NÖBET DEĞİŞİMİ OLARAK GÖRÜYORUZ
İl Başkanı Karuk, görevden alınan il ve merkez ilçe başkanlarına hizmetlerinden ötürü teşekkür ederken,"Bizler bu süreci bir nöbet değişimi olarak kabul ediyoruz. Bu sebeple ülkücü ülkücünü kardeşidir ilkesinden vazgeçmeyeceğimizin bilinmesini isteriz" dedi.
Mehmet Karuk'un başkanlığında kurulan il yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Mehmet Ali Keskin, Fevzi Duman, Fazlı Güner, Hatice Dündar, Orhan Kutlu, Yılmaz Çevik, Hasan Çeşme, Emin Ayvaz, Ender Bektaş, Burak Güner, Çağatay Çevik, İsmail Arabacı, Hasan Arabacı, Halil İbrahim Kadak, Oğuzhan Ayvaz, Yavuzer Ulaş, Mehmet Akduman, Ferdi Uçmaz ve Feride Demir.
KURULTAY ÇALIŞMALARINI TASVİP ETMİYORUZ
Mehmet Karuk'un konuşmasından sonra söz alan Merkez İlçe Başkanı Mustafa Boyraz'da parti içerisindeki ayrışmaları, küslük ve dargınlıkları bitirmek istediklerini ifade ederek,"Kurultay çalışmalarını hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz. Bu çalışmalar partimize fayda sağlamamaktadır. Bizler partimize zarar verecek her türlü çalışmanın karşısında olacağız" ifadelerini kullandı.

/resimler/2016-3/4/1728056550961.jpg
Mustafa Boyraz'ın başkanlığında kurulan merkez ilçe yönetiminde şu isimler yer aldı: Talha Özkan, Osman Altunkaynak, Muhammet Fatih Yaşar, Hüseyin Cengiz, Yaşar Akarsu, Yavuz Güzel, Süleyman Can Orhan, Cuma Çevik, Halil Karabacak, Sedat Eren, Mustafa Saraç, Mesut Çakır, Güldemet Önbaş, Nihal Karabacak, Gökçen Gezer, Mehmet Güngör, Selçun Ünlü, Hüsamettin Kılıç ve Eren Altuğ.
Diğer yandan MHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya az sayıda partilinin katılması dikkat çekti. Ayrıca toplantıda Ülkü Ocakları İl Başkanı Fazlı Güner'de yer aldı.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.