“Belde halkımızın desteği ile Vezirhan için en iyi karar”

Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, kıl çadırın satışıyla ilgili gerçekleştirdiğimiz halk röportajlarını değerlendirdi.

Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, kıl çadırın satışıyla ilgili gerçekleştirdiğimiz halk röportajlarını değerlendirdi. Başkan Hüseyin Ocak, gazetemize yaptığı açıklamada, aldıkları kararın sonuna kadar arkasında olduklarını belirterek, “Belde halkımızın desteği ile Vezirhan için en iyi kararı verdik” dedi.

Bilindiği üzere; Vezirhan’da bulunan kıl çadırın satışı Bilecik kamuoyunda kendine önemli bir yer edindi. Kıl çadırın satışını destekleyenler ve karşı çıkanlar olmak üzere iki karşıt görüş karşı karşıya geldi. Tartışmalarla ilgili gerçekleştirdiğimiz halk röportajlarının ardından Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak değerlendirmelerde bulundu. Başkan Ocak, kıl çadırın satışı ve satıştan sonraki planlamaları ile ilgili önemli detaylar aktardı.

“TAKDİR MİLLETİMİZİN”

Hüseyin Ocak, beldedeki bir grubun kıl çadırın satışı üzerinden algı operasyonu yaparak kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalıştıklarını ifade etti. Kendisine yönelik siyasi bir manevra yapıldığını ancak gereken cevapları verdiğini aktaran Hüseyin Ocak, “Takdir milletimizin” ifadesini kullandı.

Röportajları değerlendiren Hüseyin Ocak, şöyle devam etti:

“Siyasetin olduğu yerde farklı farklı görüşler vardır. Genel mutabakatın sağlanması söz konusu olmaz. Bizi destekleyenler olduğu gibi karşımızda olanlarda var elbette. Böyle durumlarda bazen kutuplaşmalar olabiliyor. Aslında çadır milletin çok gündeminde değil. Sadece siyasi hesabı olan bir zümrenin kamuoyu yaparak bizim yanlış bir iş yaptığımız yönünde algı oluşturmaya çalıştılar. Bizde gerekli cevapları verdik. Bundan sonra takdir milletin” dedi.

‘KURUŞUNA KADAR MİLLETİMİZE HARCAYACAĞIZ”

Kıl çadırın satışından elde edilen 3,5 milyon TL’nin son kuruluna kadar Vezirhanlılara hizmet için harcanacağını dile getiren Hüseyin Ocak, “Bizim şehrimizin ihtiyaçları var, hızlı bir şekilde bu kaynakla hizmet etmek istiyoruz. Karasu içme suyu projemiz var. Halkımıza sağlıklı bir su içirmek istiyoruz, proje aşamasında yakında yapım aşamasına geçeceğiz inşallah. İddia ediyorum Vezirhan Belediyesi’nin en önemli projesi bu olacak. Konut ihtiyacımı var onu yapmaya başlıyoruz. Düğün salonu ihtiyacımız var onu yapacağız. Tüm şehri toplayabilecek güzel bir park yapmak istiyoruz. Ayrıca, geçmiş dönemlerde yapılmış yanlış imar uygulamasından ötürü 1 milyon TL’lik bir haciz geldi ilk etapta onu kaldıracağız.

SU DEPOSU MÜJDESİ

Maalesef Vezirhan’da kronik olarak bir su hattı sorunu var. Yapılırken yanlış yapılmış ve biz göreve geldiğimiz günden beri çalışmalar yapıyoruz. Bu derdi biliyoruz Karasu hattı bize Çukurören üzerinden gelecek ve daha sağlıklı bir hattımız olacak inşallah. Depomuz çok ufak buradan müjde verelim ikinci bir su deposu yapacağız.” İfadelerini kullandı.

“DERTLERİ VEZİRHAN DEĞİL”

Hüseyin Ocak son olarak yaptıkları işten zerre kadar tereddüt etmediklerini ve kıl çadır üzerinden algı yürüttüklerini iddia ettiği grubun derdinin Vezirhan olmadığını söyledi. Hüseyin Ocak, “Bizim yaptığımız işten zerre kadar tereddütümüz yok. Buradan gelecek kaynağı Vezirhan için kullanacağız. Bu meseleyi karıştırıp kaynatanların maalesef dertleri Vezirhan değil çünkü dertleri Vezirhan olsa farklı pencereden bakarlardı. Sadece siyasi noktada kendilerine alan açmak istiyorlar, Vezirhan kamuoyunda çokta dertlenecek bir mesele olmadığını biliyorum. Biz gerek satılmasında gerekse kaynağın kullanılması konusunda müsterihiz. Biz inandığımız noktadayız.” Diyerek sözlerine son verdi.

İlgili Haberler

Bu haber toplam 2876 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum