BELEDİYE BAŞKANINDAN SEÇİM AÇIKLAMASI

BELEDİYE BAŞKANINDAN SEÇİM AÇIKLAMASI

Belediye Başkanı Nihat Can, 24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısıyla yaptığı açıklamada; ‘’24 Haziran seçimlerinin; Milletimiz, Ülkemiz ve tüm gönül coğrafyasındaki kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ dedi.

Açıklamasında 24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlerin önemine değinen Belediye Başkanı Nihat Can; şunları kaydetti:

‘’Tüm ülkemizde olduğu gibi Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’imizde de Millet ve ülke olarak güzel bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. Her bir vatandaşımızın hür vicdanı ve kararıyla değerlendireceği oylar, Milletimiz ve ülkemizin önündeki geleceğinin ve yarınlarının programını oluşturacak. Bu anlamda ilimiz ve ülkemizde demokrasi şöleninde gayret gösteren bütün adaylarımıza başarılar diliyorum. İsteğimiz ve arzumuz, yapılacak seçimlerin Milletimiz ve ülkemiz ile birlikte bizlere umut bağlayan gönül coğrafyasındaki kardeşlerimizin faydasına olması yönündedir. Bununla birlikte; ilimizdeki yerel yönetim ve genel idaremiz ile koordineli olarak seçim güvenliği noktasında gerekli önlemlerin alındığını vurgulamak isterim. Aynı zamanda yeni bir sistemin de Milletimizin onayına sunulacağı 24 Haziran seçimleri ülkemiz için büyük bir demokrasi şöleni havasında geçeceği ümidindeyiz. Bu anlamda vatandaşlarımızın kendi kararlarını yansıtacağı 24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tekrar hayırlar ve güzellikler getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederim’’ ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2364 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.