Belediye Binası Yıkıldı

Belediye Binası Yıkıldı

Deprem riski nedeniyle yıkım kararı olan Osmaneli Belediye binasının yıkımı, Osmaneli Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar ile gerçekleşti.

Deprem riski nedeniyle yıkım kararı olan Osmaneli Belediye binasının yıkımı, Osmaneli Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar ile gerçekleşti.

Yıkım çalışmalarında ekiplerin yanında bulunan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçe en az 100 yıl hizmet verecek bir belediye binası projesine başladıklarını belirtti.

belediye-binasi-yikildi2.jpg

Başkan Şahin yaptığı açıklamada; “Gençlerimizle dönemini tamamlayan binamızı yıkarken Osmaneli ilçemize en az 100 yıl hizmet verecek yeni belediye binamızın temelini atıyoruz. Bir sonraki dönemimizde yapacağımız proje ile mevcut pazaryerimizi üç kat aşağıya indireceğiz. Alt kat otopark, birinci kat ve ikinci kat pazaryeri, üçüncü kat (mevcut alan) kapalı çarşı ve pazaryerinin üzerinde ise 7.000 M2 meydan ve sosyal alan olacak.

Pazar sadece bina içinde bugünkünün üç katı büyüklüğündeki alanda kurulacak. Halkımız markete gelir gibi aracını otoparka bırakıp, asansör ile katlarda alışverişini yapacak, en üst kattaki meydanda havuzun başında dinlenip kahvesini içecek.

Osmaneli, büyükşehir ölçeğinde yaşanabilir kent olma yolunda hızla ilerliyor. Tüm yatırımlarımızı üniversitelerimizin değerli hocalarının katkılarıyla, planlı programlı olarak yapıyoruz. Osmaneli bölgemizde, Türkiye’de ve sonrası dünyada marka kent olacak.” İfadelerini kullandı.

belediye-binasi-yikildi1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 774 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.