Belediye Meclisi Toplandı

Belediye Meclisi Toplandı

Bilecik Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantılarının ilk birleşimi gerçekleştirildi.

Bilecik Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantılarının ilk birleşimi gerçekleştirildi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ilk birleşimde 4 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

dsc-0149-001.jpg

Ekim ayı olağan toplantılarının ilk birleşiminde; Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanlığı’nın Ortak Hizmet Projesi İş birliği Protokolünde değişiklik yapılması talebinin görüşülmesi gündeme alınarak Hukuk Komisyonuna sevk edildi.

5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesinin 1. fıkrasının (l) bendi ve 48. maddesine istinaden 08/01/2013 tarih ve 2013/5 sayılı Belediye Meclis Kararıyla kurulan Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün kaldırılarak Strateji Geliştirme Müdürü kadrosunun iptal edilmesi ve ödeneğinin aktarılması, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesinin 1. fıkrasının (l) bendine istinaden Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Biriminin kurulması ve kurulacak bu birimi sevk ve idare etmek üzere Su ve Kanalizasyon Müdürü kadrosu ihdası konusunun görüşülmesi oy birliği ile karara bağlandı.

5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesinin 1. fıkrasının (n) bendi ve 81. maddesine istinaden İlimiz Merkez, İstiklal Mahallesi, Ertuğrulgazi Caddesi No.5/2 adresinde yapımı tamamlanan Çocuk Sosyal Tesisine “Afife Jale Çocuk Sosyal Tesisi” isminin verilmesi konusunun görüşülmesi CHP ve AK Parti grubunun oyları ile oy çokluğu ile karara bağlandı. MHP grubu ise çekimser kaldı.

dsc-0159-001.jpg

5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesinin 1. fıkrasının (n) bendi ve 81. maddesine istinaden İlimiz Merkez, Osmangazi Mahallesi, 312. Sokak No.11 adresinde yapımı tamamlanmakta olan Çocuk Sosyal Tesisine “Halide Edip Adıvar Çocuk Sosyal Tesisi” isminin verilmesi konusu oy birliği ile kabul edildi.

Ayrıca, 4 ve 5. Gündem maddelerinde yer alan Kıbrıs ve İtalya da düzenlenecek gezilere Belediye Başkan V. ve İmar komisyon üyelerinin katılması konusu, Cumhurbaşkanı’nın Tasarruf tedbirleri kararı ile gündemden çıkartıldı.

dsc-0157-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 911 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum