Belediye Meclisi vedaya hazırlanıyor

Belediye Meclisi vedaya hazırlanıyor

Bilecik Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantılarının ilk birleşimi gerçekleştirildi.

Bilecik Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantılarının ilk birleşimi gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı M. Sadık Kaya başkanlığında, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen birleşimde, 11 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda ayrıca Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, 31 Mart yerel seçimleri dolayısıyla görevi sona erecek olan meclis üyelerine teşekkür plaketi ve hediye takdim etti.

M. Sadık Kaya, burada yaptığı konuşmada, 13 Ocak tarihinde göreve geldiğini hatırlatarak, “Sizlerle başladığımız hizmet süremizde son belediye meclisimizi birlikte gerçekleştirdik. Öncelikle verdiğiniz gayret ve emekler için her bir meclis üyemize teşekkür ediyorum.

Seçildiğim gün, bir Bilecikli olarak sizlerle birlikte Bilecik’e hizmet etmekten başka bir gayem olmayacak.’ demiştim. Bağımsız bir belediye başkanı olarak, elimizden geleni yapma gayretinde olduk. Bu sözüm gereği sizlerle birlikte bu süreci sürdürdük. Amacımız kısa bir süre de olsa Bilecik’in ihtiyaçlarını karşılamak ve temel hizmetleri yerine getirmek oldu. Bu düşünce doğrultusunda hareket ettik. Bu duygu ve düşüncelerle her bir meclis üyemize tekrar teşekkür ediyor, hayatınızda sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. 31 Mart yerel seçimlerinde Bilecik’in ve Bileciklinin kazanacağı bir sonucun çıkmasını temenni ediyor, selam ve saygılarımı ifade ediyorum.’’ dedi.

Öte yandan, Bilecik Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantılarının 2’nci birleşimi 8 Mart Cuma günü saat: 17:30’da gerçekleştirilecek.

belediye-meclisi-vedaya-hazirlaniyor1.jpg

Bu haber toplam 442 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum