Belediyeden Temizlik Uyarısı!

Belediyeden Temizlik Uyarısı!

Bilecik Belediyesi tarafından şehir merkezindeki çevre kirliliğine dikkat çekilen bir açıklama yapıldı.

Bilecik Belediyesi tarafından şehir merkezindeki çevre kirliliğine dikkat çekilen bir açıklama yapılarak, şehirdeki park ve oyun alanlarının korunması gerektiği belirtildi.

belediyeden-temizlik-uyarisi-1.jpeg

Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

‘’Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak yarınlarımızın mimarları çocuklarımızın eğlenceli ve keyifli zaman geçirmeleri amacıyla parklarımızda yenileme, düzenleme, bakım ve temizlik çalışmaları belirli takvim dahilinde gerçekleştirilmektedir. Çalışmalarımız kapsamında ayrıca yeni oyun alanlarını da mahallelerimizdeki çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz. Yeşil Bilecik’imizdeki park ve oyun alanlarının bakımı ve temizliği bizler için çok önemlidir. Bu açıdan çocuklarımız için park ve oyun alanlarını temiz tutmamız ve korumamız çok faydalı olacaktır. Tüm vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını, çevre kirliliği oluşturacak davranışta bulunmamalarını rica ediyoruz. Oyun ve park alanlarında çekirdek ve içecek kutuları gibi atıkların atılmaması, oyun grupları ve oturma banklarının da korunması en temel insani vazifelerimiz arasında yer almaktadır.’’

belediyeden-temizlik-uyarisi-2.jpeg

Açıklamada ayrıca, birçok park ve oyun alanlarında günde iki kez temizlik yapılması gerekliliği olduğu bilgisine de yer verildi.

belediyeden-temizlik-uyarisi-3.jpeg

belediyeden-temizlik-uyarisi-4.jpeg

Bu haber toplam 746 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum