BERNA PAMUKÇU KOLTUĞU DEVRALDI

BERNA PAMUKÇU KOLTUĞU DEVRALDI

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı 37. Olağan kongresinde 109 oy alarak CHP İlçe Başkanlığına seçilen Berna Pamukçu, mazbatasını aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi binasında bir araya gelen Berna Pamukçu ve beraberindekiler daha sonra İlçe Seçim Kurulu’na geçerek, Seçim Kurulu Başkanı Feyzullah Tanrıverdi’den mazbatasını aldı.

Mazbata programına, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Eski İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Yeni İlçe Başkanı Berna Pamukçu, CHP Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil, il genel ve belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

berna-pamukcu-koltugu-devraldi2.jpg

 ‘’SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDA OLARAK BUGÜNDEN İTİBAREN ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLIYORUZ’’

Beraberindekiler ile birlikte İlçe Seçim Kuruluna geçen Pamukçu burada yaptığı açıklamada, ‘’Sorumluluğumuzun farkında olarak bugünden itibaren çalışmalarımıza başlıyoruz’’ ifadelerini kullanarak, şunları söyledi:

‘’Bizler arkadaşlarımızla birlikte partimizi yakışır bir seçim çalışması gerçekleştirdik. Şu anda da resmi olarak mazbatamızı almış olduk. Öncelikle bizleri yalnız bırakmayan bütün delegelerimize çok teşekkür ediyorum. Sorumluluğumuz bilincindeyiz. Onurlu görevin belgesini aldık. Elimizden geleni fazlasıyla yaparak, iktidara yürüyüşümüzü başlatıyoruz bugünden itibaren.’’ İfadelerini kullandı.

İl Başkanı Metin Yaşar ise yaptığı açıklamada ise İlçe Başkanlığı için aday olan Berna Pamukçu ve Melih Karaçam’a teşekkür ederek, İlçe Başkanı seçilen Berna Pamukçu’ya başarılar diledi.

berna-pamukcu-koltugu-devraldi3.jpg

Eski Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ise Melih Karaçam ve Berna Pamukçu’nun birlikte katıldığı demokratik seçim yarışmasında Berna Pamukçu’nun İlçe Başkanı olarak seçildiğini belirterek; ‘’Şölen havasında geçen kongremizde görevimizi Berna Pamukçu’ya devrettik. Yeni başkanımızın bizlerden daha iyi işler yapacağından kuşkum yok. Bundan sonra bizler de düşünce ve tecrübelerimizle onların yanında olacağımızı söylemek istiyorum’’ dedi.

berna-pamukcu-koltugu-devraldi4.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 27709 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum