Beşiktaş'ta Kadın Spor ve Yaşam Merkezi hizmete girdi

Bilecik Belediyesi tarafından Beşiktaş Mahallesi’ne kazandırılan Kadın Spor ve Yaşam Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Bilecik Belediyesi tarafından Beşiktaş Mahallesi’ne kazandırılan Kadın Spor ve Yaşam Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, açılışta yaptığı konuşmada, yeni bir spor ve yaşam merkezinin hizmete girdiği için duyduğu mutluluğu belirterek, şunları söyledi:

kadin-spor-ve-yasam-merkezi-hizmete-girdi1.jpg

‘’Bugün Beşiktaş Mahallemizde güzel bir açılış yapıyoruz. Kadınlarımızın birbiriyle görüşüp iyi vakit geçireceğine inandığımız spor ve yaşam merkezimizin açılışını yapıyoruz. Biliyorsunuz ki önceden burada bir spor yaşam merkezimiz vardı. Ancak yoğun kar yağışı sonrasında çatısı çökmüştü. Hepimiz çok üzüldük ve hizmeti durdurmak durumunda kaldık. Bu yeni merkezimizi ise Gökhan bey, Bilecik Belediyesi’ne ücretsiz tahsis etti. Huzurlarınızda kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Biz burada gerekli bakım ve çalışmaları, kendi atölyedeki çalışanlarımızla birlikte yaptık. Umuyorum ki bu tür güzel spor ve yaşam merkezlerinin sayısını arttırırız.  Çünkü bu yönde birçok mahallemizden bizlere talepler geliyor. Biz muhtarlarımızla iletişim halindeyiz. Bu doğrultuda elimizden geleni yaparak yeni tesisleri, Hürriyet ve Bahçelievler Mahallesine de kazandıracağız’’ ifadelerini kullandı.

kadin-spor-ve-yasam-merkezi-hizmete-girdi2.jpg

MAHALLE MUHTARI VE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN V. SUBAŞI’NA TEŞEKKÜR

Mahalle Muhtarı Mustafa Vural ise yaptığı konuşmada, ‘’Belediye Başkan Vekilimiz Melek Mızrak Subaşı’na çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten mahalle sakinlerimizin büyük bir talebini yerine getirdiler. Mahalle sakinlerimiz artık başka mahallelerdeki spor merkezlerine gitmek zorunda kalmayacak. Emeği geçen Başkanımız ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

kadin-spor-ve-yasam-merkezi-hizmete-girdi3.jpg

SPOR VE YAŞAM MERKEZİNDE GÜNLÜK SPOR, YOGA VE PLATES AKTİVİTELERİ YAPILACAK

Bilecik Belediyesi uzman spor eğitmenleri tarafından ücretsiz şekilde sportif faaliyetlerin yapılacağı tesiste, günlük spor yanı sıra yoga ve plates aktiviteleri de yapılacak.

Açılış sonrasında davetlilerle birlikte spor ve yaşam merkezini gezen Başkan V. Subaşı, merkezde yapılacak faaliyetler hakkında konuklarına bilgiler verdi.

Tesisi gezen mahalle sakinleri de mahallelerine güzel bir spor merkezi kazandırdığı için Başkan V. Subaşı’na teşekkür etti. 

kadin-spor-ve-yasam-merkezi-hizmete-girdi4.jpg

İzlenme: 1607
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Benzer Videolar