BİK Bölge Müdürü Yalçıntaş’tan Bilecik ziyaretleri

BİK Bölge Müdürü Yalçıntaş’tan Bilecik ziyaretleri

Basın İlan Kurumu (BİK) Bölge Müdürü Salih Yalçıntaş, kamu kuruluşları ziyaretleri kapsamında Bilecik’te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Basın İlan Kurumu (BİK) Bölge Müdürü Salih Yalçıntaş, kamu kuruluşları ziyaretleri kapsamında Bilecik’te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

BŞEÜ’YE ZİYARET

Kocaeli BİK Bölge Müdürü Yalçıntaş, Bilecik temaslarında ilk olarak Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nden başladı. BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir’i ziyaret eden Salih Yalçıntaş, Basın İlan Kurumu’nun çalışmaları ve vizyonu hakkında bilgiler aktardı.

Ziyarette, yazılı basının önemine değinen Yalçıntaş, pandemi sürecinde zor şartlar altında çalışan yerel gazetelerin süreçten etkilenmemeleri için Basın İlan Kurumu olarak biri dizi önlemler alındığını, hayata geçirilen uygulamalarla gazetelerin yayımlarını sürdürdüklerini söyledi.

bik-bolge-muduru1.jpg

Bilecik’te yayımlanan yerel gazetelerin daha kaliteli daha güçlü hale getirilmesi için çeşitli kurumlarla sürekli temas halinde olduklarını görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Yalçıntaş, şehrin gözü, kulağı aynası olan yerel gazetelerin desteklenmesi için herkesin üzerine düşeni mutlaka yapması gerektiğini ifade etti.

Rektör Beydemir’de yerel medyanın haberleriyle şehrin ve üniversitenin gelişimine olumlu yönde katkı sağladığını, yerel medya ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti.

Ziyarette Yalçıntaş, Rektör Beydemir’e, Basın İlan Kurumu’nun yayımlarından "Basının Gözünden Ayasofya" isimli kitabını takdim etti. Rektör Beydemir’de Yalçıntaş’a üniversite anı tabağı hediye etti.

BİLECİK İL ÖZEL İDARESİ ZİYARETİ

Yalçıntaş, Bilecik temaslarının devamında İl Özel İdare Genel Sekreteri Seda Bayrakçı’yla bir araya geldi. Bayrakçı’ya Basın İlan Kurumu’nun çalışmaları ve vizyonu hakkında bilgiler aktaran Yalçıntaş, yerel gazetelerin desteklenmesine yönelik görüş alışverişinde bulundu.

Yalçıntaş, ziyarette Bayrakçı’ya, Basın İlan Kurumu’nun yayımlarından "Basının Gözünden Ayasofya" isimli kitabını takdim etti.

bik-bolge-muduru2.jpg

Kaynak:Tuba TIRPAN

Bu haber toplam 1122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.