Bilecik Belediyesi 15 Temmuz'u boykot mu etti?

Bilecik Belediyesi 15 Temmuz'u boykot mu etti?

Bilecik Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programının gerçekleşeceği saatlerde başka bir etkinlik düzenlenmesi tepkilere neden oldu.

Bilecik Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programının gerçekleşeceği saatlerde başka bir etkinlik düzenlenmesi tepkilere neden oldu. Bazı vatandaşlar CHP’li Bilecik Belediyesi’nin 15 Temmuz etkinliklerini boykot etmeye çalıştıklarını iddia ederek, “Lavanta keyfi yapacak başka gün ve saat mi yoktu?” eleştirilerinde bulundular.

15-temmuz.jpeg

Bilindiği üzere; Bilecik Valiliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli anma etkinlikleri düzenlendi. Bilecik Belediyesi ise etkinliklerin başlayacağı saatlerde Ulupınar Köyü’nde bulunan Lavanta Bahçesi’nde gün batımını izlemek üzere bir program tertip etti. Programa katılmak isteyenler için otobüslerin kaldırılacağı bildirildi.

bilecik-belediyesi-15-temmuzu-boykot-mu-etti.png

Bunun üzerine ilk tepki AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve Belediye Meclis Üyesi Muhammed Karadayı’dan geldi. Daha sonra düzenlenen etkinliklere Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın katılmayışı tepkileri yükseltti. Bilecik Şehitliği’nde düzenlenen törene Başkan Yardımcısı Yaşar Külhan’ın katıldığı görülürken diğer etkinliklere belediye yetkililerden herhangi bir katılımın olmadığı gözlemlendi.

Diğer yandan, CHP’li yöneticilerde hiçbir etkinlikte yer almadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1360 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum